banner240
banner237
banner238

OSB AKADEMİDE EĞİTİMLER HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesinde yer alan işletmeler için doğru satış ve pazarlama stratejilerinin belirlenmesi amacıyla, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığınca “Profesyonel Satış programı ve İtirazları Karşılama” konulu eğitim Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde yapıldı.

“Profesyonel Satış programı ve İtirazları Karşılama” konulu eğitim seminerinde katılımcılara, Profesyonel Satış Programı; satış üçgeni, satışçı tipolojileri, satışta kişisel performans, tutumun gücü, İtirazları Karşılamada ise LAST/DÖAS yönetimi, dinlenme, aktif/pasif dinlenme konuları hakkında bilgiler verildi. Firma sahipleri, yöneticiler ve çalışanlardan 20 kişinin katıldığı eğitim Satış Eğitim Lideri Hakan Met’in sunumlarıyla, Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü konferans salonunda yapıldı.

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi yaptığı konuşmada, “Bilindiği üzere şirketlerin çoğunluğunun hedefi ciro ve karlılık açısından düzenli olarak büyümeyi sağlamaktır. Söz konusu büyüme, pazarın ve sektörün yapısına, müşterinin ihtiyaçlarına, rekabetin şiddetine ve satış ve pazarlama kadrosunun göstereceği performansa göre değiştirmektedir. Bunun için satış ve pazarlama için doğru ve uyumlu stratejiler belirlenmesi ve kararlaştırılan stratejilerin planlandığı gibi uygulamaya geçilmesi gerekir. Konunun önemine binaen ve bölge firmalarımızdan gelen talepler neticesinde satış ve pazarlama eğitimini gerçekleştirdik.” dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber