banner240
banner237
banner238

Trabzon Milli Eğitim Müdürü H. Burak Fettahoğlu; “Aileniz İle Birlikte Verimli Zamanlar Geçirin”

İl Müdürü Fettahoğlu yaptığı açıklamada: “2021-2022 Eğitim - Öğretim Yılı'nın birinci dönemini geride bırakmış bulunmaktayız. Şimdi sizleri güzel bir tatil bekliyor. Bunu da fazlası ile hak ettiniz. Şimdi tatilinizde kendinize alabildiğiniz kadar neşe, mutluluk ve sevgi toplamaya devam edin. Çünkü yaşadığınız anın bir daha tekrarı yok. Hayattan dersler çıkarın, payınıza düşeni almasını bilin. Mutlu olmak için sizi engelleyecek hiçbir bahaneniz olmasın. Kitap okuyun, kışın tadına varın, doğanın kokusunu içinize çekin, doğanın sesini dinleyin, kitaplarınızın çok sevdiğiniz kahramanlarını dinleyin, sevdiğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelin, sohbet edin, ailenizle birlikte verimli zamanlar geçirin, ailenizi dinleyin ve en önemlisi de ruhunuzu dinleyin. Ve dinlenin. Hayatta telefon, televizyon ve internet dışında da zevk alınacak birçok güzel şey olduğunu asla unutmayın. Bir spor branşıyla mutlaka uğraşın, bir çalgı aleti öğrenmeye çalışın. En çok da içinizden gelerek gülün ve çevrenize gülümsemeyi unutmayın.” dedi.

KENDİNİZİ ÜZMEK YERİNE, KENDİNİZİ SORGULAYIN

Müdür Fettahoğlu, “Her şey varlığınızla anlam bulur, güzelleşir. Öyleyse karnedeki notlarınız ne olursa olsun, kendinizi üzmek yerine, kendinizi sorgulayın, başarıya ulaşmak için çare ve tedbirler düşünün. Unutmayın ki başarı ya da başarısızlık sizin kişiliğinizin, zekânızın değil; yıl içinde göstermiş olduğunuz performansınızın kaçınılmaz bir sonucudur. Hayatın güzelliklerini yaşarken insana, hele hele büyüklerinize, ailenize, saygıyı, sevgiyi ihmal etmeyin. Başkalarının düşüncelerine de saygı duyun. Empati kurmaya çalışın, kırıcı olmayın, yapıcı olun.

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı'nın 1. Dönemi'nin sona ermesi vesilesiyle bir dönem boyunca örnek davranışları ile başarılı olmak için çaba gösteren sevgili öğrencilerimize, öğrencilerini en iyi şekilde yetiştirmek için çalışan değerli öğretmen arkadaşlarıma, destekleriyle öğrencilerimizin yanında yer alan eğitimin en önemli parçası velilerimize teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimle, hepinize iyi tatiller diliyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber