banner240
banner237
banner238

Trabzon’da 61 Öğrenci Evde Karne Heyecanı Yaşadı

Milli Eğitim Müdür V. Bünyamin Akyüz, öğrencileri evlerinde ziyaret edip karne ve hediyelerini verdi. Öğrenci ve velilerin sorunlarını da dinleyen Akyüz, "Evde eğitim ve öğretim gören öğrencilerimizin karnelerini evlerine teslim ediyoruz, yanlarında olduğumuzu hissetmelerini istiyoruz" dedi.

Beraberinde Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Karakaş, İl Müdür Yardımcısı Fatma Zehra Aydın ile birlikte evde eğitim alan öğrencilere karnelerini takdim eden Trabzon İl Milli Eğitim Müdür V. Bünyamin Akyüz, hastalıkları ya da engelleri nedeniyle evde eğitim gören öğrencileri ziyaret ederek, karneleri ile hediyeler verdi.

Müdür V. Bünyamin Akyüz, evde eğitim alan öğrencilerin gerekli ihtiyaçlarını tespit edip daha iyi ortamda eğitim öğretim almaları için tüm imkânlarını seferber ettiklerini söyledi. Öğrencileri tebrik eden Akyüz, "Bugün birinci dönem sonundayız. Evde eğitim ve öğretim gören öğrencilerin karnelerini bizzat getiriyoruz. Öğrencilerimizin yanlarında olduğumuzu hissetmeleri ve biraz da psikolojik destek olması noktasında Milli Eğitim olarak evlerine gidiyoruz. İkinci dönem için çocuklarımızın tekrar ihtiyaçları varsa, eğitim noktasında maddi manevi yapılması gereken ne varsa yapacağız.” şeklinde konuştu.

ÖĞRENCİLERİMİZE KİTAP OKUMALARINI TAVSİYE EDİYORUZ

Karnelerini alan öğrencilere ara tatil için tavsiyelerde de bulunan Akyüz, "Ara tatilde, Sayın Bakan'ımızın da talimatlarıyla evde öğrencilerimize ödev vermiyoruz. Öğrencilerin ara tatilde aileleriyle çok güzel zaman geçirmelerini istiyoruz. Ancak kitap okumalarını tavsiye ediyoruz. Arkadaşlarıyla bol bol eğlenceli bir tatil geçirmelerini istiyoruz. İkinci döneme de hazırlıklı bir şekilde gelmelerini tavsiye ediyoruz" dedi.

Karnesini alan Erdoğdu Bey Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Özlem Sağır ve Cumhuriyet Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Berfin Tokul ise, " Yine bir gün daha yalnız olmadığımızı hissettik. Karnelerimiz çok güzel olduğu için mutluyuz. Bizi ziyarete gelen müdürümüze çok teşekkür ediyoruz. " diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber