TÜRKAV TRABZON ŞUBE BAŞKANI KENAN KURU BU HAREKETİ YAPANA ÖĞRETMEN DENİLİRMİ

ÖĞRETMEN DENİLİR Mİ?

Aksaray, Ortaköy ilçesinde Öğrencisini darp eden bu şahsin, sözde öğretmenin, Öğretmen olamayacak karakteriyle, vicdanıyla ve uyguladığı eylemiyle “ÖĞRETMEN” olması mümkün değildir. Derhal görevli olduğu okul ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünce sağlık kontrolünden geçirilmesi için sevk edilmesi gerekmektedir. Açığa alınarak, disiplin ve üst disiplin kurulunca soruşturulmalıdır.

Sendika üyeliği var mı? Bilmiyorum ama, üyesi olduğu hangi sendika varsa; o, sendikaca dava edilerek üyelikten çıkarılarak disiplin kurulunda savunulmamalıdır. Ancak, Sendika, Öğretmen mesleğinin özlük haklarının korunması ve gelişmesinde vardır/Var olmalıdır.

Öğretmen mesleğini kazanmış olan bu şahsi ciddi problemin içine sokan sevgisizlik, şefkat ve bilgisizlik olduğu gerçeği, Öğretmen olamayacak davranış biçiminin olduğu durumudur. Ve geleceğimiz olan çocuklarımıza verebilecek bir kimliği olmadığı ortadadır. O halde, mesleki bilgisinin hiçbir önemi yoktur. Şahsiyet yoksunu olduğu görülen sözde Öğretmenin davranışını öğretmenler kabul etmemektedir. Kamu hizmetlerinin ve Çalışanlarının bütününün temsili ile TÜRKAV; sözde öğretmenin, öğrenciye uyguladığı alçakça davranışını, şiddetle ve nefretle kınamaktadır.

“Devletin Asıl Evlatları” TÜRKAV konunun takipçisi olacaktır.

Kamuoyuna duyurulur.

Kenan KURU Trabzon TÜRKAV Başkanı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber