YILDIZIMIZ ÇOCUKLARLA AY YILDIZIMIZIN ALTINDA

Öğretmenleriyle velileriyle gençlerle çocuklarla zaman ve mekân ayırt etmeksizin bir arada olarak onlardan öğrenmeyi çok sevdiğini her fırsatta ifade eden Müdür Fettahoğlu, her pazartesi günü de bir okulda bayrak törenine katılıyor.

Uzak yakın gözetmeden gittiği okullarda çocukların sevgi ve heyecanını yeşerten ve onların diliyle konuşan İl Milli Eğitim Müdürü:

Gücümüzü çocuklarımızdan, öğretmen odalarımızdan alıyoruz. İstiklal Marşımızın coşkusuyla haftaya başlamak hem çocuklarımıza kazandırmayı hedeflediğimiz değerlerimiz hem de hizmet sebebimizin ne olduğunun ifade bulmuş halidir.

HİZMETİMİZ ÇOCUKLARIMIZIN GÜLÜMSEYİŞİNEDİR

Müdür Fettahoğlu’nun bayrak törenlerine katılımı, eğitim camiasında büyük bir sevinç yaratırken ‘’müdür amca bu hafta bize gelir misin’’ mesajları aldığında da kendisinin doğru yerde olmanın verdiği huzuru yaşadığını ifade eden İl Müdürü:

‘’Aklını gönlüyle gönlünü işiyle ve hepsini ahlakıyla süsleyerek varlık sebebimiz olan çocuklarımıza hizmet eden büyük eğitim ailemize, her daim şükranlarımı sunuyorum.’ ’şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber