banner240
banner237
banner238

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ TERCİH ÇADIRINA BÜYÜK İLGİ

Avrasya Üniversitesi 7-14 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen üniversite tercihleri için meydan parkı altı havuzlar mevkiinde tercih danışma merkezi kurdu. Üniversitenin tercih danışma çadırına üniversiteli adayları büyük ilgi gösteriyor.

Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız yaptığı yazılı açıklama ile üniversite tercihi yapacak öğrencileri ve velileri tercih danışma merkezlerine davet etti. Yıldız, yaptığı açıklamada Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı’nın geçen hafta yayınladığı raporu da değerlendirdi.

Yıldız ’’ Avrasya Üniversitesi olarak her tercih döneminde yaptığımız gibi yine öğrencilerimize yardımcı olabilmek adına uzman rehberlerimizi tercih danışma merkezlerimizde görevlendirdik. İlk tercih günlerinde öğrencilerimizin tercih danışma merkezimize gösterdiği ilgi, bizi de mutlu etmiştir. Bu güne kadar tek amacımız güzel ülkemize vatanını, bayrağını çok çok seven, en donanımlı gençleri yetiştirmek olmuştur. Bundan sonra da tek hedefimiz budur, bu olacaktır. Öğrencilerimiz ve velilerimiz tercihlerin son gününe kadar gece 22:00’a kadar meydan parkı altındaki tercih danışma merkezimizi ziyaret edebilirler’’.

‘’Geçtiğimiz günlerde Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı (ÜNİAR)’ın yayınladığı rapor hem şehrimiz adına hem üniversitemiz adına çok önemlidir. Trabzon’da üniversite eğitimi alan öğrencilerimizin %85’i burada olmaktan mutlu olduklarını dile getirmiştir. Avrasya Üniversitesi olarak öğrencilerimizin mutluluğu bizi de mutlu edecektir. Her geçen gün şehrimize ve üniversitemize olan ilgi kat kat artmaktadır. Avrasya Üniversitesinin kurucusu ve Mütevelli Heyet Başkanı olarak tüm velilerimize sesleniyorum, öğrencilerinizi Avrasya ailesine güvenerek teslim edin. Emin olun ki en iyi eğitimi alarak, buradan mezun olacak ve ailesine ve devletine yararlı fertler olacaklardır, dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber