Zafer Özel Eğitim Öğrencilerinin Sergisi Büyük Beğeni Topladı

SERGİYE TURSİTLER DE BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Ortahisar Zafer Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe öğrencileri ve öğretmenlerinin yıl sonu etkinlikleri kapsamında Trabzon Sanat Sokağı’nda sergilenen resim ve tablolara vatandaşlar ve turistler büyük ilgi gösterdi.

Zafer Özel Eğitim Uygulama Okulu El Sanatları öğretmenleri Ayşe Şirinoğlu, Öznur Asma ve Melike Erdin’in önderliğinde öğretmen ve özel eğitim öğrencilerin bir yıl boyunca özverili çalışmaları Trabzon Sanat Sokağı’nda halkın beğenisine sunuydu. Sergi ile ilgili bir konuşma yapan El Sanatlmarı Öğretmeni Melike Erdin, “1 yıl boyunca özel öğrencilerimizle atölyelerimizde duvar dekoru, mekan dekoru, süs eşyaları ve sunumluklar üzerine çalışmalar yaptık. Öğrencilerimizin özel gereksinimli bireyler olduğunu bilerek birebir özel ilgiyle sınıf öğretmeni arkadaşlarımızın da yardımıyla imkân ve fırsat verildiğinde öğrencilerimizin neler yapabileceğini halkımıza takdim ettik. Güzel bir farkındalık oluştuğu kanısındayız.” dedi.

El Sanatları Öğretmeni Ayşe Şirinoğlu, “Atölyelerimizde bulunan malzemeleri ve evlerimizden getirilen şişe, kutu vs. Gibi artık malzemelerimiz geri dönüşüm tasarımlarıyla dekoratif ev eşyaları haline getirildi. Halkımızın ve yabancı turistler sergimize büyük ilgi gösterdi. Bu bizleri çok mutlu etti. Gıda kermesimize öğretmenlerimizin ve öğrenci velilerimizin hatta esnaflarımızın katkılarıyla ev yapımı tatlı-tuzlu yiyeceklerle destek verdiler. ” dedi.

Okul Müdürü Ahmet Çifci, “Destek ve yardımlarından dolayı Büyükşehir Belediyemize, Ortahisar Belediyemize, tüm idarecilerimize, öğretmen arkadaşlarımıza ve yardımcı personele teşekkür ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber