Zafer Özel Eğitim, Sağlıklı Yaşam için Fiziksel Aktiviteler Gerçekleştirdi

"Okulumda Sağlıklı Besleniyorum" programının alt başlığı olan "Fiziksel Aktivite" ile okul çağı çocukların; fiziksel bilişsel ve sosyal büyüme şartlarının geliştirilmesi, okul ve kurumlarda çalışan ve öğrencilerimizin hareketli yaşama teşvik edilmesi amacıyla okulumuzda etkinlik düzenlendik.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hareketli Yaşam İl Koordinatörü Hasan Bayram, Okul Müdürü Ahmet Çifci ve öğretmenlerin de eşlik ettiği okul bahçesinde düzenlenen fiziksel aktiviteleri gerçekleştiren öğrencilerin mutluluğu isi görülmeye değerdi.

İl Koordinatörü Beden Eğitimi Öğretmeni Hasan Bayram, “Öğrenci, öğretmen ve çalışanlarımızın; sportif ve sosyal faaliyetlere kontrollü ve planlı bir şekilde katılımlarının sağlanması, çocuklarımızın ve gençlerimizin yetenek ve istekleri doğrultusunda yönlendirilmesi, çocuklarımızın her türlü kötü alışkanlıktan uzak tutulması, sağlıklı nesiller yetiştirilmesine katkı sunulması hedeflenmektedir.” dedi.

Öğrencilerin aktivitelerden büyük keyif aldığını belirten Müdür Ahmet Çifci, İl koordinatörü Hasan Bayram’a katkılarından dolayı teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber