Altuntaş: Trabzon’da gözle görülür bir hizmete imza atılmadı


Altuntaş “Doğu Karadeniz Bölgesinde Ordu belediye başkanı ve siyasileri ile turizm ve alt yapı anlamında çok önemli işlere imza atarak kendini geliştiren bir ilimizdir.Rize son zamanlarda gerek lojistik merkezi, demiryolu projeleri gerekse bölgenin en büyük havaalanının yapılması sebebiyle bölgenin merkezi olma noktasına 1-2 yıl kaldı. Trabzon ile yıllardır durağan projelerle bir adım arpa boyu yol dahi alınamazken eksiklik kimde acaba?”dedi.
Yusuf Altuntaş “Bugüne kadar geçmişte Trabzon doğumlu bakanların ve ilgili genel müdürlerin Ankara’dan Trabzon’a yenilikçi yatırım ve proje ödenekleri konusunda kendi şehirleri olan Trabzon’a hizmet anlamında gözle görülen hiçbir hizmete imza atmadılar. Kaldı ki şu an ki mevcut Trabzonlu bakan, Milletvekilleri ve Büyükşehir Belediyesi olarak hizmetlerde diğer illerden geriye kalmaları aşikar ortadadır.” İfadelerini kullandı

Yusuf Altuntaş sözlerine şöyle devam etti “ Trabzon Milletvekilleri ve Büyükşehir Belediyesi Başkanı diğer illerdeki dev yatırım ve alt yapıdaki gelişmeleri görmeleri ve bu işin diğer illerde nasıl hızlı bir şekilde ilerlediğini merak ederseler veya görmek isteseler kendilerine bir teklifim olacak. Biz Trabzonlu olarak nasıl bize her yer Trabzon diyorsak ,gayemiz ve hedefimiz Trabzon diyorsak, Padişahlar şehri, kadim şehir Trabzon diyorsak biz dernek olarak Milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkanının vizyon ve misyonuna katkı sağlamak için diğer illerdeki tüm masraflarını karşılamaya hazırız. Yeter ki Trabzon bölgenin merkezi olma konumu kaybetmesin yeter ki Trabzon daha iyi yerlere gelsin.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber