banner240
banner237
banner238

BU DA TANTUNİ KUYRUĞU

İstanbul Fatih’te tantuni salonu Tantunico’da  , korona virüsü salgını vatandaşları ekonomik olarak etkilediği için 200 kilogram tavuk ve et  ücretsiz tantuni ve ayran dağıttı. Yıl boyunca her ayın ilk Pazartesi günü düzenlenecek etkinliğe yoğun ilgi oluştu. Kuyruk akşam 20’00’a kadar sürdü.

İstanbul’a ciğeri sevdiren İsmail ve Ali Kember kardeşler şimdi de tantuni şubeleri açmaya başladı. Ünlü Ciğeristan’ın sahipleri Kember kardeşler,yıl sonuna kadar vatandaşlara her ayın ilk haftası Pazartesi günleri ücretsiz et ve tavuk tantuni ücretsiz olarak dağıtılacak.

Pandemi sürecindeki ekonomik sıkıntılardan dolayı vatandaşlara ücretsiz tantuni hizmeti sunan Tatunico  sahibi İsmail Kember, “ Covid-19 sebebiyle insanların içinde bulundukları ekonomik sıkıntılardan dolayı biz de kendi payımıza ne düşer diye düşündük. 2020 yılında her ayın ilk Pazartesi günü tüm gün boyunca vatandaşlarımıza ücretsiz tantuni dağıtma kararı aldık. 100 kilo et, 100 kilo tavuk ve 50 kova yoğurt dağıtacağız. Tantuni ayran ile güzel olduğu için ve ‘Tantuni ayran gerisi yalan’ sözüne istinaden böyle bir hizmetimiz var. İlgi ve alaka çok yoğun. İlerleyen saatlerde çok daha büyük bir ilgiyle karşılaşacağımızı umuyoruz” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber