“Burası Arsin OSB Burada İş Var”

“Burası Türkiye Burada İş Var” sloganı ile tanıtımı yapılan “2019 İstihdam Seferberliği” programı koordinasyon toplantısı Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde yapıldı.

Trabzon-Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Küçükarslan, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Baştürk, Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Sözen ve Bölge Müdürü Hakkı Yazıcı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Trabzon Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Vekili İbrahim Büyük, Trabzon Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Yardımcısı Servet Kaba, SGK İl Müdür Yardımcısı Orhan Öztürk, Trabzon Çalışma ve İş kurumu İl Şube Müdürü Nurettin Karal, Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Aydın Gedikli, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Kurt’tan oluşan heyet katıldı.

Heyet, “2019 İstihdam Seferberliği” kapsamında uygulanacak teşvikler, yapılacak çalışmalar hakkında Yönetim Kurulunu bilgilendirdi. Toplantıda, Bölge Sanayicilerinin katılımlarıyla geniş kapsamlı bir bilgilendirme toplantısı yapılması kararı alındı.

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, “Amacımız Sanayicilerimizin Devlet destek ve teşviklerinden maksimum oranda faydalanmasına fırsat yaratmaktır. Bu nedenle Bölgemizde gerçekleşecek bu tarz eğitim ve bilgilendirme faaliyetlerini önemsiyoruz.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber