banner240
banner237
banner238

Trabzonlu turizmciler Berlin’de dünya pazarı ile buluştu

 TTSO – Dünyanın en büyük ve en önemli turizm fuarlarından biri olan 53. Berlin Uluslararası Turizm Borsası (ITB) Fuarı’na katılan Trabzonlu turizmciler, dünya turizm pazarındaki son gelişmeleri incelediler, Avrupa İşletmeler Ağı’nın organize ettiği ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdiler.

Almanya’nın başkenti Berlin’de 6 – 11 Mart tarihleri arasında düzenlenen 53. Berlin Uluslararası Turizm Borsası Fuarı’na 160 bini aşkın ziyaretçi katıldı ve yaklaşık 7 milyar Euroluk iş hacmi oluşturuldu. Bu yıl 181 ülkeden 10 bin katılımcının yer aldığı fuara Türkiye’den de 100’ün üzerinde seyahat acentesi, tur operatörü, otel, dernek ve kuruluş katılım gösterdi. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un da yer aldığı fuara Trabzon’dan katılan firmaların temsilcileri, başta Körfez ülkeleri olmak üzere dünyanın birçok ülkesindeki meslektaşlarıyla bir araya geldi.

İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TTSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Özcan İlarslan, TTSO Yönetim Kurulu Üyesi Murat İskender, KİO Tour’dan Muhammed Eraslan, Newvision Turizm’den Hamit İnan, Tunalar Otomotiv’den Oykan Gülen ve Mehmet Can Tuna, Uzungöl Doğa Turizm’den Ahmet Akyüz, Vargit Turizm’den Mehmet Ragıp Pirselimoğlu, Zorlu Grand Otel’den Serkan Serdar ve Onur Terzi’nin aralarında yer aldığı Trabzonlu turizmciler, Avrupa İşletmeler Ağı kapsamında ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi.

Fuarın dünyadaki son turizm trendlerini takip etme, dünyanın çeşitli bölgelerindeki meslektaşlarıyla bir araya gelme açısından son derece verimli geçtiğini belirten Trabzonlu firma temsilcileri, “Dünyanın en büyük turizm etkinliği olarak kabul edilen Berlin Fuarı bu yıl da büyük ilgi gördü. Dünyadaki hemen her ülkeden sektör temsilcileri fuara geldi ve verimli iş görüşmeleri gerçekleştirildi” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber