Genç, emeklilere verdiği sözü tuttu

Ortahisar Belediyesi, Türkiye Emekliler Derneği Trabzon Şubesi'nin Çanakkale gezisine sponsor oldu. Emekliler Derneği'nin Olağan Genel Kurulu'nda Çanakkale gezisiyle ilgili destek sözü veren Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, bu sözünü yerine getirerek gezi için emeklilere otobüs tahsis etti.  

Meydan Parkı'ndan Çanakkale gezisine katılacak dernek üyelerini uğurlayan Başkan Genç, verdiği sözü yerine getirmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Evvela sizin genel Kurulunuzda Çanakkale ziyareti için verdiğimiz sözü yerine getirmenin şu anda mutluluğunu yaşıyorum. Mübarek cuma gününde sizleri uğurluyoruz. Bundan da hakikaten bir belediye başkanı ve kardeşiniz olarak büyük bir mutluluk hissediyorum. İnşallah bu ziyaretleri daha da geliştireceğiz... Bizi biz yapan, bu topraklarda asaletli Türk milletinin ilelebet devamını temin edilmesini sağlayan en büyük nirengi olan noktamız olan Çanakkale'yi, o güzel toprakları, şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış ve dedelerimizin yattıkları toprakları ziyaret edip sağ salim dönmenizi Allah(C.C)’tan diliyoruz. Güzel bir seyahat olacak sizler için. İnşallah dönüşünüzde de sizlerle beraber olacağız. Hepinize hayırlı, güzel yolculuklar diliyorum." dedi.

GEZİMİZE ÖNCÜLÜK ETTİ

Emekliler Derneği Başkanı Burhan Bayraktar da yaptığı konuşmada Başkan Genç'e geziye vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ederek, "Trabzon'dan 112 kişi yola çıkıyoruz. Başkanımıza seyahatimizi söylediğimizde bunu uygun görmüştü ve destek vereceklerini söylemişti. Çok müteşekkiriz. Kendisine ayrıca döndüğümüzde de teşekkür edeceğiz. Sağ olsun, var olsun... Bizim Çanakkale gezimize öncülük edip otobüs verdi. Bizi buradan uğurladığı için zatı alilerine bütün Trabzon'daki emekliler adına teşekkür ediyoruz." diye konuştu.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber