HARCADIKÇA KAZANDILAR

Özgüneş Plaza tarafından düzenlenen satış etkinlikleri, bölge ticaretine renk ve canlılık katıyor. 2021 yılı yaz dönemi satış etkinliği, 8-9-10-11 ve 12 Haziran tarihlerinde şirketin Akçakale’deki merkezinde düzenlendi. Doğu Karadeniz Bölgesi’nin 7 ilinden iş ortakları ile Türkiye’den seçkin firmaların katıldığı satış etkinliği, Trabzon’un ticareti için de büyük kazanım oldu. Bölge iş ortakları uygun fiyat ve ödeme kolaylıkları ile ürünleri temin etmenin yanı sıra, ‘Harcadıkça kazandıran’ organizasyonda alışverişlerinin değerinde hediyeler kazandılar. Etkinliğe özel;kozmetik, temizlik, saraciye, lüks hırdavat, hırdavat, elektronik, elektrik, züccaciye, plastik, kırtasiye ve oyuncakta dev indirimlerle fabrikalar ile iş ortakları arasında köprü oluşturan Özgüneş, iş ortaklarının aradığı kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla temin etti. 


İŞ BİRLİĞİ GÜÇ BİRLİĞİ
Etkinliğin son akşamı yapılan kapanışta, Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, Özgüneş’in fabrikalar ile bölge iş ortakları arasında köprü vazifesi gördüğünü ifade ederek, iş birliği ve güç birliğinin önemine vurgu yaptı. Güneş, “Trabzon’da 22 bin 500 metre kare plazamız ile bölge illerimize hizmet veriyoruz. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla tüketicilerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İş birliğinde güç birliği vardır. İstanbul’dan Trabzon’a nakliye ücreti ödemiyoruz. Bunu da iş ortaklarımıza fiyat olarak yansıtıyoruz. Kazanan esnafımız ve vatandaşımız oluyor” dedi.


BİLGİMİZ İLE TOPRAK OLMAYALIM
2021 yılının ikinci satış etkinliğini geride bıraktık. Ülkemiz için üreteceğiz, üretime destek vereceğiz, yerli ve milli üretimden yana olacağız.

Ticaretimizi hep birlikte güzel günlere taşıyacağız. Biz bunu arzuluyoruz. Ekonomiye katkı için çok çalışacağız. Ömür biter, ticaret bitmez.

İnsan ölür nesil devam eder. Ticaretteki bilgilerimizi dostlarımız ile paylaşıp dua alacağız. Bilgimiz ile topraklara gitmemeliyiz, bilgimiz dünyada kalmalı.

Ramazan’da 17 gün kapanma oldu. Sıkıntısız esnaf yok. Sıkıntılar oldu. Ticarette alın teri ve helalinden kazanma çok önemlidir. Sıkıntılar da olacak. Ekonomiyi canlandıracak olan ticaret yapan ve üreten esnaflardır. Çalışıp, ticaret yapacağız ve başarıya ulaşacağız. Ticarete gönül vermeliyiz.

Geçmiş, geleceğin teminatıdır. 40 yıllık tecrübemiz ile ticaretimize sevdalı ve heyecanlıyız. İşimize el atacağız. Kazandığımız parayı da yine ticarette kullanacağız. Ülkemizin ekonomisine böyle faydalı oluruz. Kazandığımız parayı, faize, borsaya, altına, dövize yatırıp yatmamalıyız.

Çalışıp üretmeliyiz.  Bir buçuk yıldır pandemi ile büyük bir mücadele veriyoruz. Bu mücadelede görev alan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanımıza ve sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Ölenlere Allah’tan rahmet diliyoruz.

Satış etkinliğimize katılan tüm iş ortaklarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Etkinliğimiz verimli ve bereketli geçti” diye konuştu. Etkinliğin kapanışında Özgüneş Ailesi, kapanış pastasını keserek senede 4 mevsim 4 satış etkinliğinin sonbahar organizasyonunda kavuşma temennisinde bulundular. 
Özgüneş Plaza, 14 Haziran Pazartesi günü tüm ticari hizmetine devam etmek üzere bir satış etkinliğini daha güzel anılarla uğurladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber