KAVCIOĞLU’NDAN PİYASALARA ‘GÜVEN’ MESAJI

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dakika: Merkez Bankası’nın yeni Başkanı Şahap Kavcıoğlu, ilk mesajını kamuoyuyla paylaştı.

Son dakika: Merkez Bankası’nın yeni Başkanı Şahap Kavcıoğlu, ilk mesajını kamuoyuyla paylaştı. Kavcıoğlu, “Ekonomimiz güçlü temeller üzerinde yükselecek. Şeffaflık ve öngörülebilirlik ilkesiyle çalışacağız” açıklamasında bulundu.

Naci Ağbal’ın Merkez Bankası Bankası Başkanlığı görevinden alınıp yerine Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu’nun getirilmesiyle TL değer kaybederken, altın ve dolar hızlı yükseldi. Bu gelişmelerin ardından Merkez Bankası’nın yeni başkanı Şahap Kavcıoğlu çalışma arkadaşlarına mesaj gönderdi.

 
KAVCIOĞLU’NDAN PİYASALARA ‘GÜVEN’ MESAJIKavcıoğlu, “Görevimizi tüm paydaşlarla iletişim kaynaklarını etkin tutarak yürütmeye devam edeceğiz. Ekonomimiz güçlü temeller üzerinde yükselecek. Yatırım, üretim, ihracat ve istihdamı artırıcı, sürdürülebilir büyüme için gerekli koşulların oluşmasına katkı sağlayacağız. Enflasyonda kalıcı düşüş hedefiyle şeffafflık ve öngörülebilirlik ilkeleri doğrultusunda çalışmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

  KAVCIOĞLU’NDAN PİYASALARA ‘GÜVEN’ MESAJI
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.