KOBİ’lere Gelişim Destek Programı

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KOBİGEL – KOBİ Gelişim Destek Programı, İllerde Rekabet Avantajına Sahip İmalat Sanayi Sektörlerinin ve Yazılım Sektörünün Rekabet Gücünün Geliştirilmesi” Proje Teklif Çağrısı konusunda sanayiciler ve işletme sahipleri, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi’nde gerçekleştirilen toplantıda bilgilendirildi.

Toplantıya KOSGEB Trabzon Müdürü M. Mustafa Kurt, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, sanayiciler ve organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren firma temsilcileri katıldı.

Arsin OSB Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, 2017 yılında çıkılan çağrının ardından imalatçılara yönelik yeni bir destek programına çıkılmasının önemini dile getirdi. Çelebi, “Bu bağlamda KOSGEB’in imalatçı Kobilere yönelik olarak bu çağrısını önemsiyor ve özellikle ihracat yapmak veya ihracatını geliştirmek isteyen KOBİ’ler için önemli bir fırsat olduğunu düşünüyorum.” dedi.

KOSGEB Trabzon Müdürü M. Mustafa Kurt ise 2017 yılında çıkılan çağrının ardından İllerde Rekabet Avantajına Sahip İmalat Sanayi Sektörlerinin ve Yazılım Sektörünün Rekabet Gücünün Geliştirilmesi başlığı altında yeni bir çağrı yayınlandığını ve Trabzon’daki imalatçı işletmelerin bu destek programından faydalanması için çalışmalarının hızla devam ettiğini bildirdi. Çağrının hangi sektörleri kapsadığı, başvurularda dikkat edilmesi gereken hususların neler olduğu ve sık yapılan hatalar konularında bilgilendirmenin yapıldığı toplantı soru cevaplarla son buldu.

KOBİ’lere Gelişim Destek Programı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.