Okul- Sanayi İş birliği Protokolü

Saffet Çebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı arasında Okul- Sanayi İş birliği Protokolü imzalandı.

Protokol kapsamında, Saffet Çebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine stajda öncelik verilmesi, Saffet Çebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunlarının OSB’ de yer alan işletmelerde istihdam edilmelerine öncelik tanınması, Okuldaki Öğrencilere yönelik olarak eğitim faaliyetleri kapsamında seminerler ve etkinlikler düzenlenmesi amacıyla imzalanan protokol törenine, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Bölge Müdürü Hakkı Yazıcı, Saffet Çebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Cem Yakupoğlu, Saffet Çebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdür Yardımcısı Recep Kotan, Saffet Çebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri Nurşen Çelik ve Özlem Kılıç katıldı.

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, “Bugün burada imzaladığımız protokolün tüm taraflar için hayırlı olmasını dilerim. Sektörde ihtiyaç duyulan nitelikli işgücünün Okul-Sanayi iş birliği ile en üst düzeyde sağlanması büyük temennimizdir.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber