TİCARETE RENK KATTI

Özgüneş Ticaret A.Ş.’nin ticarete renk katmak amacıyla 2017 yılından itibaren düzenlediği satış organizasyonu bereketli şekilde gerçekleşti. Her sene 4 kez düzenlenen ve 25. gerçekleşen organizasyonda, bölge iş ortakları, şirketin Akçakale’deki merkezinde Cuma, Cumartesi ve Pazar günü mağazalarının ihtiyacı olan ürünleri uygun fiyat ve ödeme koşulları ile tedarik ederek sezona hazırlandılar. 
Cuma gün İl Müftüsü Selami Aydın’ın duası, protokolün katılımı ile açılan etkinlik, 3 gün boyunca devam etti. Etkinliğin açılışına Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, belediye başkanı Osman Nuri Ekim, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Yaşar Sivrikaya, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut ve bölge iş ortakları katıldı. 
EL ARABASINDAN ŞİRKETE
Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş Merkezli meydana gelen depremden dolayı buruk etkinlik düzenlediklerini kaydederek, deprem şehitlerine rahmet diledi. Güneş, “Her etkinliğimiz daha güzel oluyor. Ticarette 38 yılı geride bıraktık. Bölge iş ortaklarımız da bizleri yalnız bırakmadı, destek verdiler. Onların destekleri ile bugünlere geldik. Bölgemizde 7 ilde iş ortaklarımız var. Firmamızda ağırlayacağız, ihtiyaçlarını alacaklar” dedi.
YORGUNLUK BİLMEM
Güneş, “Halkının zinciriyiz. Bu zincirde olmaktan onur duyuyoruz. 59 yaşındayım. Asla yorulmam. İşe seyyar satıcılıktan başladık. İş dünyasında başarılı olanlar hep dipten başlar. 40 sene önce kardeşlerimiz ile el arabasıyla ticarete başladık. Hamsi, balık sattık. Pazardan geldik. Bölgemizde hangi bölgede hangi ürün hangi mevsimde satılır. Hepsini stoklarımızda bulunduruyoruz” diye konuştu.
ALIN TERİ ÖNEMLİ
Güneş, projelerinden bahsederek, şu ifadelere yer verdi: “Ticarette alın teri mutlaka olacak. Projeler olacak. Güzel projeler yapıyoruz. Projelerde bereket ve huzur var. 750 fabrikanın desteği var. İş birliği güç birliği içinde çalışıyoruz. Ürünleri müşterimizin kapısına kadar götürüyoruz.”
ÖZGÜNEŞ’E BEKLERİZ
Güneş, iş ortaklarını şirkete davet ederek, “İster Çaya ister alışverişe mutlaka bekleriz Özgüneş'e. 100 bin çeşit ürünümüz ile bölge iş ortaklarımıza hizmetin en iyisini sunmaya gayret ediyoruz. Allah devletimizin gücünü daim eylesin. İş insanları parasını ticarete yatırsın. Bereket var. Dövize bankaya yatırmasın. Fabrikaların gücü ülkemizin her tarafında ulaşıyor” ifadelerine yer verdi.
DÜNYA BİZİ İZLEDİ
Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, “Ülke olarak bir felaket yaşadı. Allah yar ve yardımcımız olsun. Türk Milletinin büyüklüğünü, yüceliğini, asilliğini, dünyada hiçbir millette olmayan asilliği, tek yumruk oluşumuzu dünya izledi. Vatandaşlarımız her şeyini ortaya koyarak her türlü yardımı yaptı. Kenetlendi. Allah herkesten razı olsun. Hayrını kabul eylesin. Bu tür etkinliklerin ülkemizde olduğunu da Halis Bey sayesinde öğrendik. Antalya’da, İstanbul’da olan organizasyonlar onun sayesinde ilimize, ilçemize geldi. Esnafların temsilcisi olarak bu etkinlikler beni çok gururlandırdı” dedi.

TİCARETİ GELİŞTİRECEĞİZ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Halis Bey sayesinde ilçemizde bu etkinlikleri gördük ve onunla devam ediyoruz. Özgüneş ailesini ilçemizde hem hayırseverliği ile hem de istihdama yaptığı katkı ile kendilerini yakından tanıyoruz. İlçemizde ticaretin gelişebilmesi için planlamalarımızı yaptık. Ticaret bölgeleri ulaştırma gayretindeyiz. İstiklal Caddesini yayalaştırdık. Bölgede ticaret inşallah her geçen gün daha nitelikli şekilde devam edecektir. Markaların orada olması bizim için önemli. Özgüneş her şeyi ile bir başka. Şirketi gezerken, ürünler adeta, ‘beni al’ diyor” ifadelerine yer verdi. 
SÜRECİ AŞACAĞIZ
Ekim, şöyle devam etti: “Bir ay önce asrın felaketini yaşadık. Kahramanmaraş merkezli deprem 11 ilimizi etkiledi. 15 milyon vatandaşımız etkilendi. İlçemizde de ülkemizde olduğu gibi yardım seferberliğinde elinden geleni yaptı. İlçemize misafirlerimiz geldi. Onları ağırlıyoruz. El birliği ile felaketi aşacağız, bunun üstesinden de geleceğiz. Ülkemiz çok büyük. Süreci hep birlikte aşacağız.”
ACIYI BİRLİKTE YAŞADIK
Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, “Ülkemiz büyük bir deprem afeti ile sarsıldı. Bu afet ile ülkemiz ciddi manada hem maddi hem de manevi yara aldı. Milletimizin birlik beraberlik içinde olduğunu, kalbinin o bölgede attığını gördük. Maddi yaralar halkımızın birlik beraberliği ile sarılacaktır. Acıyı birlikte yaşıyoruz. Manevi yaralarımızı da acıya pansuman olarak saracağız inşallah. Acı çok büyük. İlçemizde de herkes seferber oldu. Elinden gelenin fazlasını yapmaya gayret etti. İlçe halkımıza çok teşekkür ediyorum. İlçemizde 2 bin 500 vatandaşımızı misafir ediyoruz. İlçe halkımızın bire bir gayretleri ile misafir ediliyor. Halis Bey ile mesleğe girmeden tanıştım. Kendisi çok iyi bir esnaf, mükemmel bir insan. Ticareti kuralları içinde yapıyor. Bölgemizde sürekli yükselen bir değerdir” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber