banner240
banner237
banner238

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Doğu Karadeniz temaslarını sürdürdü

 TTSO – Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Doğu Karadeniz’deki temaslarını sürdürdü.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanı M. Şadan Eren, TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve bölgedeki oda/borsa başkanlarının eşlik ettiği TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Rize’de Fındıklı TOBB İmam Hatip Lisesi ve Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.
Hisarcıklıoğlu ve beraberindekiler daha sonra Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binası Açılış Töreni’ne katıldı. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Pazar TSO Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Çakır ve Pazar TSO Meclis Başkanı Turan Karahan tarafından açılışın anısına TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren ve TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’na plaket takdim etti.
Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret eden TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Karadeniz'in turizm açısından servet değerinde olduğunu, çayın önemli geçim kaynağını oluşturduğunu belirterek, “Türkiye ve yurt dışında herkes çay tüketiyor. Çay önemli bir tanıtım aracı. Bölge için Çay Kanunu çok önemli” dedi.
Hisarcıklıoğlu, Rize Çay Araştırma ve Uygulama Merkezi’ni (ÇAYMER) de gezerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Hisarcıklıoğlu oda ve borsa başkanları ile basına kapalı toplantıda da bir araya geldi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber