TÜRKİYE İHRACAT RAKAMLARI TRABZON’DA AÇIKLANACAK

İHRACAT RAKAMLARI TRABZON’DAN DUYURULACAK

Türkiye’nin 9 aylık ihracat rakamları 4 Ekim 2022 Salı günü Ticaret Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muş ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Sayın Mustafa Gültepe’nin katılımıyla Trabzon’da açıklanacak.

Sabah Gazetesi tarafından düzenlenen, Türkiye İhracat Seferberliği Zirvesi’nin Trabzon ayağının da gerçekleştirileceği etkinlikte Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Trabzon Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun açılış konuşmalarını takiben Bakan Muş ihracatçı firmaların sorularını cevaplayacak.

Programın devamında düzenlenecek “İhracat Vizyonu ve Yeni Fırsatlar” konulu panele Ticaret Bakan Yardımcısı Volkan Ağar, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mustafa Gültepe, Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Başkan Vekili Ahmet Hamdi Gürdoğan panelist olarak katılım sağlayacak. Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürü Mehmet Ali Kılıçkaya, Türk Eximbank Genel Müdürü Ali Güney ve İhracatı Geliştirme A.Ş. Genel Müdürü Kasım Akdeniz’in katılım sağlayacağı ikinci panelde ise “Türkiye’nin Potansiyeli ve İhracatın Finansmanı” konuşulacak.

Ramada Plaza Hotel’de 4 Ekim Salı günü gerçekleştirilecek program 10:00’da başlayıp, saat 15:00 tamamlanacak ve hemen akabinde aynı yerde Türkiye geneli 9 aylık ihracat rakamlarının açıklanması basın toplantısı gerçekleştirilecektir.

Tüm ihracatçı firmalarımızı bu etkinliklere davet ediyor, etkinliğin tüm ihracat camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz.

Ahmet Hamdi Gürdoğan

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği

Yönetim Kurulu Başkan Yrd.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber