banner240
banner237
banner238

Yerli ve Milli Üretime Destek

Özellikle N2 ve N3 kategorisinde motorlu karayolu taşıtlarına yönelik yüzde 100 yerli ve milli olarak geliştirdiği ürün ile araçların tonajını artıran kendine özgün 4x4, 6x6, 8x8 takviyeli diferansiyel sistemleri üreten firmaya, kalite, müşteri memnuniyeti, çevre, iş sağlığı ve güvenliği ile bilgi güvenliği yönetimi konularında danışmalık içerikli teknik destek verilecek.

Özellikle son yıllarda önemli bir gelişme ve büyüme potansiyeli yakalayan 2011 yılı Teknoloji Ödüllü firma, verilecek destek ile hem dünya ile rekabet edebilir hale gelecek hem de daha fazla istihdam sağlayacak.

Verilecek olan proje desteği ile yönetim sistemlerini çağdaş bir anlayışa oturtmayı hedefleyen firma, yerli ve milli üretim konusunda yenilikçi arayışlarını sürdürmek istiyor.

Firmanın son geliştirdiği teknolojiler sayesinde Trabzon’a büyük bir yatırım kazandırdığını belirten DOKA Genel Sekreteri Onur Adıyaman, “4 diferansiyelli 8X8 arazi kamyonlarının seri üretimi için firmamıza önceki yıllarda destek sağlamıştık. Şimdi de sadece ilimizin değil ülkemizin de gururu olan yerli ve milli üretimi başarmış firmamıza yönetim danışmanlığı konusunda destek sağlayacağız. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi her alanda yerli ve milli imkanları en üst seviyeye çıkarmakta kararlıyız. Ben inanıyorum ki bu destek sonrasında firmamız dünya ile çok rahat rekabet edebilir bir konuma gelecektir.” diye konuştu.

Kurulduğu yıllarda kamyon yedek parçaları ve toplama kamyon imal eden firma, bugün 4 diferansiyelli 8X8 arazi kamyonları üretiyor ve belli başlı ülkelere ihraç ediyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber