Judoda İl Birinciliği Coşkusu

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon’da 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı GSB Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Judo Minikler(Kız-Erkek) İl Birinciliği müsabakaları, Trabzon Olimpiyat Hazırlık Merkezi(TOHM) Judo Salonu’nda gerçekleştirildi.

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Judo Minikler(Kız-Erkek) İl Birinciliği müsabakalarına veliler de yoğun katılım sağladı. Dereceye girebilmek için ter döken minikler, birbirinden güzel müsabakalar gerçekleştirdi ve izleyenlerden büyük beğeni, alkış aldı. Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalya ve başarı belgesi verildi.

Müsabaka hakkında konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, “Judoda hünerlerini sergileyen miniklerimizi muhteşem performanslarından dolayı kutluyorum. İlkokullarda Spor Dalı Eğitimi, Yetenek Taraması gibi projelerimizle öğrencilerin spora olan ilgisini yeteneklerini belirleyip istedikleri branşta spor yapmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Tesislerimiz modern altyapısı ile onların hizmetinde. Okul sporlarında birçok branşta Türkiye Birinciliği müsabakalarında derece elde eden sporcularımız, okullarımız var. Miniklerimiz bu müsabakalarda kazandıkları tecrübeyle inanıyorum ki ileride öncelikle şehrimizi gururlandıracaklar sonrasında da milli takımda yer alarak uluslararası müsabakalarda Türk Bayrağı’nı dalgalandıracaklar.” dedi.

Judoda İl Birinciliği Coşkusu
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.