18 İLÇE TEMSİLCİSİ İLE ENGELLİLERİN SORUNLARI KONUŞULDU

18 ilçenin engelli temsilcileri ile istişare toplantısı düzenleyen Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, engellilerin sorunları ve talepleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.
 
Göreve başladığı günden itibaren ‘Her projede önce engelli kardeşlerimizi düşünmeliyiz’ diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun riyasetinde, engelli bireylere yönelik yürütülen çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Engelsiz Yaşam Akademisi’nde istişare toplantısı düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Muharrem Çimşit, Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Hüseyin Karaca, İl Engelli Koordinatörü Selim Çolak, İl Müftü Yardımcısı Muhammed Suiçmez’in katıldığı toplantıda, 18 ilçeden gelen engelli temsilcilerinin görüşleri ve istekleri değerlendirilmek üzere tek tek not alındı.
 
BÜYÜKŞEHİR’İN ÇALIŞMALARI ANLATILDI
Toplantıda öncelikle 18 ilçeden gelen temsilcilere, Trabzon Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği Engelsiz Yaşam Akademisi, ortopedik engelliler için araç tamir atölyesi, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde kurulan Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü faaliyetleri başta olmak üzere tüm proje çalışmaları ile ilgili bilgi verildi. Trabzon’da büyük bir ihtiyaca cevap veren Engelsiz Yaşam Akademisi’ni de gezen 18 ilçe temsilcisi, gençlerin yaptıkları faaliyetleri de yakından görme fırsatı buldular.
 
BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER
İlçelerde bulunan engelli bireylerin beklentilerini, sorunlarını ve taleplerini Büyükşehir Belediyesi yetkililerine aktaran engelli temsilcileri, toplantının amacına ulaştığını belirttiler. Trabzon Büyükşehir Belediyesinin engellilere yönelik yaptığı çalışmaların takdire şayan olduğunu ifade eden temsilciler, bu konuda gösterdiği hassasiyet nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na teşekkürlerini ilettiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber