banner240
banner237
banner238

“24 saat görev başında olan mesleklerden biri de gazeteciliktir”

TTSO - Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, kamuoyunun bilgilendirilmesinde yüksek sorumluluğu bulunan gazetecilerin başarıyla mesleklerini icra etmesinden toplumun büyük fayda sağladığını vurguladı.10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan Başkan Hacısalihoğlu, bölgemizde ve ülkemizde 24 saat görev başında olan mesleklerden birinin de gazetecilik olduğunu ifade etti.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, gazeteciliği meslek edinenlerin ekonomik gelirlerinden feragat ederek içinde bulundukları toplumun ve bireylerin bilgiye erişimlerini sağlamaya çalıştıklarını vurguladı. Gazeteciliğin çalışma koşullarının büyük zorluklar içerdiğini kaydeden Hacısalihoğlu mesajında şunları ifade etti:

“Zamanımızda iletişimin kalitesi bireylerin ve toplumların gelişmesinde öncü rol oynamaktadır. Trabzon ilimizde ve bölgemizde ülke çapında değer taşıyan gazetecilerin oluşturduğu ekosistemde çalışan gazeteciler, toplumun bilgi alma özgürlüğünü sağlayarak demokratik ve sosyal gelişmemize katkı sunmaktadırlar. Bu vesileyle Trabzon ve bölgemizde bu mesleği icra eden bütün gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü canı gönülden kutluyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber