banner240
banner237
banner238

AÇILIŞA AK PARTİNİN KATILIMININ DIŞINDA MUHALEFET TEMSİLCİSİ DAVET EDİLMEDİ

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde Fatih Stadının bulunduğu alanda yapılan Millet Bahçesi'nin 5 Haziran Cuma günü yapılan açılışına sadece AK Parti kadrolarının katılması, muhalefet temsilcilerinin davet edilmemesi tepkiye yol açtı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır, "Bu ağır bir kutuplaştırmadır, ayrımcılıktır. Bu ayrımcılığı kınıyorum." dedi.

Yaptığı açıklamada, Akçaabat'ın her kesimin ortak paydası olduğunu belirten Mustafa Mısır, "Akçaabat ilçemiz, siyasi ayrım yapmadan hepimizin ortak paydasıdır. İYİ Parti olarak, her yerde olduğu gibi , ilçemizde de yapılan ya da yapılacak olan hiçbir hizmete karşı durmadık, durmayız. Aksine ilçemize ve hemşehrilerimize fayda sağlayacak her projeye destek verdik. Yanlışı eleştirdiğimiz gibi, iyiye iyi demesini de bildik Sorumlu muhalefet anlayışı ile eksik gördüğümüz noktalarda fikirlerimizi beyan ettik, etmeye de devam edeceğiz. Bu çizgimizi asla bozmayacağız." dedi.

Açıklamasının devamında, iktidar partisinin toplumu kutuplaştırdığını söyleyen İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır, şu ifadelere yer verdi, "Akçaabat Yaylacık Mahallesinde Fatih Stadyumunun bulunduğu alanda yapılan Millet Bahçesi'nin 5 Haziran Cuma günü açılışı yapıldı. Ne yazık ki "Millet" adını verdikleri projede millet yok, sadece kendileri vardı. Millet Bahçesi bu açılış töreni ile "AK Parti'nin Bahçesi" olmuştur. Kendinden olmayanları yok sayıp "Millet" kavramını siyasi malzeme yaparak dar kalıplara sokmaya çalışanlar, yine bu Yüce Millet'in sillesini yiyerek hesaba çekilecektir. Bizler fotoğraf karelerinde boy gösterme meraklısı değiliz. Lakin nezaketen ve etik olarak muhalefetin davet edilmesi gerekirdi. Parti yöneticileri olarak ne bizlere, ne de halkın oyuyla seçilmiş meclis üyelerimize herhangi bir davet yapılmamıştır. Burada ağır bir ayrımcılık ve kutuplaştırma var. Bu ayrımcılığın sebebi nedir? Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz, kenetlenmemiz gereken günümüzde iktidar partisi mensuplarının bu tavrını kınıyor ve ayıplıyorum.  Akçaabat'ı ya da ülkeyi sadece kendilerinin olduğunu düşünenlere, kendinden olmayanı dikkate almayan zihniyete şunu söylemek istiyorum; İYİ Parti olarak, çay bahçeleri ya da park açılışlarında değil gerçek manada ilçemizin ve vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu projelerde sizin yaptığınızın aksine tüm toplumu kucaklayacağız. Sizleri de iyilik ve İYİ Beleyecilik ile tanıştıracak, "Yaratılanı severim, Yaradan'dan ötürü" şiarı ile sevmeyi ve saygı göstermeyi size öğretmenin mutluluğunu yaşayacağız.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber