ADNAN ZENGİN, İÇİŞLERİ BAKANLIĞINDA STK’LARDAN SORUMLU DAİRE BAŞKANI OLUYOR

‘Güçlü bir İŞKUR

bırakıyorum’

2.5 yıldır Trabzon İŞKUR il müdürlüğü görevini yürüten ve başarılı olan Adnan Zengin Ankara’ya tayin oldu.

Bakan Süleyman Soylu tarafından Daire Başkanlığı görevi ile Ankara’ya davet edilen Zengin, muhtemelen STK’lardan ve Derneklerden Sorumlu Daire Başkanı olarak görev yapacak.

Trabzon’a atandığı günden itibaren Toplum yararına projelerle Trabzon’da işsizliği azaltan Zengin, özellikle engellilerle ilgili, kadınlarla ilgili olarak yaptıkları projelerle Trabzon’la bütünleştiklerinin altını çizdi.

Trabzon Gazeteciler Cemiyetini ziyaretinde konuşan Zengin, Trabzon basınının çok güçlü olduğunu ve kendilerinden büyük destek gördüğünü söyleyerek, ‘Şimdi Ankara’da olacağım. Kapım her zaman sizlere açık.’  dedi.

Trabzon Of doğumlu olan, Uzun yıllar Düzce’de kaldığını anlatan Zengin, ‘Orada evlendim. Çocuklarım orada. Eşim Trabzon’a benimle gelirken tedirgindi. Ama şimdi arkadaşlarına ağlayarak veda ediyor. Görev kutsaldır. Güçlü bir İŞKUR bıkarıyoruz. Sayın Bakanımızın verdiği görev ki, terörle mücadele de destan yazıyor. Biz de kendisine Ankara’da bakanlıkta destek olursak ne mutlu bize’ şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber