banner240
banner237
banner238

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu sağlık çalışanlarına yönelik saldırıları kınadığını açıkladı. 

Bugün bu fedakârlıkları unutmak mümkün değil.  Bunca yaşananlara rağmen hala sağlık çalışanlarına yönelik şiddete tevessül edenleri esefle kınıyorum. “dedi. 
Türkiye genelinde sağlık çalışanlarına yönelik saldırıların arttığına dikkat çeken İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu "Son zamanlarda sağlık çalışanlarına yönelik saldırıların arttığını görmekten büyük bir üzüntü duyuyoruz. Hastaların hasta yakınlarının ve toplumun sağlığı için mücadele eden sağlık ordumuza yönelik bu tür tavır davranış ve saldırılar milletimize yakışmıyor. Her kim tarafından yapılırsa yapılsın sağlık çalışanlarına yönelik her türlü şiddet baskı ve hakarete karşı olduğumuzu özellikle belirtiyor ve bu durumların karşısından sağlık ordumuzun yanında olacağımızın herkesçe bilinmesini istiyorum. “ diyerek sağlık çalışanlarının yanında olduğunu söyledi. 
Hiçbir gerekçenin sağlık çalışanlarına yönelik şiddeti meşrulaştırmayacağının altını çizen İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu “Hangi gerekçe ile olursa olsun hiçbir şekilde sağlık çalışanlarına saldırı meşrulaştırılamaz. Nasıl ki sağlık çalışanlarının hakları varsa aynı şekilde hasta yakınlarının da hakları vardır. Eğer bir haksızlığa bir yanlışlığa maruz kaldığını düşünen bir hasta yakını olursa da aynı şekilde haklarını kullanabilir kendisine yönelik yapılan haksızlıkla ilgili adli ya da idari soruşturma sürecini başlatabilir. Bu sebeple diyoruz ki; şiddetin bahanesi olmaz.” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber