AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, sert tepki gösterdi.
AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, 61 saat haber sitesinde yayınlanan 22.11.2017 tarihli politik güğüm bölümünde yer alan ‘Albayrak Trabzon’a Karışırsa’ başlıklı habere sert tepki gösterdi. 
Söz konusu haberde haddi aşan yorumların yapıldığını belirten Revi “Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Berat Albayrak’ın Trabzonsporluluk dışında Trabzon’a katkısının ve ilgisinin olmadığını iddia etmek gazetecilik etik anlayışı ile bağdaşmayan bir durumdan öte bir hadsizliktir. Şaka gibi peki bu yatırımları kimler yaptı? Sayın Bakanımız Berat Albayrak şehrimizin bütün sorunları ile yakından ilgilenmekte özellikle enerji ve doğal gaz konusunda şehrimize önemli yatırımlar yaptırmaktadır.”dedi.   
Geçtiğimiz Salı günü Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdiğinin altını çizen Revi şunları söyledi: “ Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Berat Albayrak ve İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’yu ziyaret ettim. İki Bakanımız da şehrimizin sorunları ile yakından ilgilenmektedir. Bizler de Bakanlarımız ile sürekli istişare ederek şehrimize güzel hizmetler yapma gayretindeyiz. Şehrimize yapılan bütün yatırımlar Hükümetimizin ve Bakanlıklarımızın yatırımları ve himayelerinde gerçekleşmektedir.” 
Bu habercilik anlayışının şehrimize herhangi bir katkı sunmayacağı gibi gazetecilik adına da etik olmadığını dile getiren Revi “ Yapılan haberde Bakanımız Berat Albayrak ile ilgili “Soylu’nun seçim bölgesine direkt müdahil olmaz” şeklindeki yorumlar haber sitesininin siyasi bilgi eksikliğini ortaya koymaktadır. Ülkemizin her şehri gibi Trabzon’da partimizin seçim bölgesidir. Genel Başkanımız, Hükümetimiz, Bakanlarımız ve bütün yöneticilerimiz partimizin daha fazla oy alması için gereken katkıyı vermektedirler. Sizin tahminleriniz size kalsın. Haddinizi bilin. Yapmış olduğunuz haberi ve bu yayıncılık anlayışınızı şiddetle kınıyorum. ” diye konuştu. 
  Bu şekilde yapılan haberciliğin Trabzon’a katkı sağlamayacağını belirten Revi “ Yapılan bu haber ne şehrimize ne de bu haber sitesine bir katkı sağlar. 61 saat haber sitesini söz konusu haber dolayısıyla gereken özür açıklaması ile tekzip yayınlamaya davet ediyorum. Bu anlayış devam ettirilmesi durumunda ise AK Parti Trabzon İl Başkanlığı olarak kendilerine yaptırım uygulayacağız.” ifadelerini kullandı. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber