AKES-DER Genel Başkanı Hasan Kansızoğlu “DOKUNAN ELİ KIRARLAR”

“MİLLİ SAVUNMA SİLAHLARIMIZI KİMSE SİYASİ MALZEME YAPMASIN”
Bütün dünyanın konuştuğu “BAYKAR” neden Ali Babacan'ın hedefinde?
‘Milli Teknoloji Hamlesi’ bütün Dünyanın hayranlıkla izlediği sipariş vermek için sıraya girdiği bir teknoloji. 
Devletin bütün imkanları tek bir şirkete aktarılıyor ne demek?  Devlet bütün imkânlarını sadece bu şirkete değil, ülke menfaati için olan her kuruma her şirkete aktarır. 
“KÖTÜ KOMŞU İNSANI MAL SAHİBİ YAPAR”
Amerika kapısında F-35 almak için sıra beklemek ve neticede verilmemesi İsrail kapısında çalışmayan Heronlar için sıra beklenmesi çok mu hoşunuza gidiyordu da şimdi bu teknoloji zorunuza gidiyor.  Sizi rahatsız eden şey ne?  Zamanında almak için beklediğimiz silahların şimdi daha üst modellerini kendimiz üretiyoruz. 
Yapabiliyorsanız varsa plan projeniz siz de yapın.  Üretin ülke yararına ne üretmek istiyorsanız.  İnanın size kimse engel olmaz.
Ama derseniz ki bu kurum dokunulmaz değil, dokunacağız.  Orada durun. O dokunan eli ve elleri kırarlar. Bu işin siyaseti olmaz. Söz konusu vatan ve vatanın yararına olan savunma silahları ise. 
27 ülkeye ihraç edilerek hem ülke ekonomisine katkı sağlayan hem de teknolojisi ile düşmanın gözünü korkutan milli teknoloji silahlarımız sizi neden korkutuyor.” Diyerek sözlerine son veren Kansızoğlu söz konusu vatansa gerisi teferruattır, dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber