Akes-der Genel Başkanı Hasan Kansızoğlu Yaptığı Yazılı Açıklamada:

Bir işi de bir Olup bir kerede başarsak
Yaklaşık yirmi günden beri çayla ilgili sürekli kısıtlama açıklama ve uygulamalar yer alıyor herkes yapılan ve önerilen uygulamaları eleştiriyor buda vatandaşın Kafasını karıştırmaya neden oluyor.

Neden ilgili kurumlar Halka Açık bir komisyon kurup bunlarla ilgili alternatifler bulmuyor.

Özellikle binlerce kişiden aidat alan Sendikalar neden bunla çayla ilgili komisyon kurup bu olaya bir netlik getirmiyor. Yıllardır üreticilerin ilk kez ihtiyaç duyduğu çayla ilgili Sendikalar sessiz kalıyor bunlar ne işe yarıyor.

Bu sizlerin sorumluluğunda olan bir sorundur. Sessiz kalıp gündeme hiç çıkmadan bir kaç kişinin omuzlarına bu yükü bırakıyorsunuz. Ve aldığınız yaptığınız nelerdir neden yoksunuz varsınız da biz mi bilmiyoruz.

Bu kadar zorlu bu süreçte olmayışından kaynaklanan bu çelişkili bir durum karşısında Üyelerinizden hangi emek. Karşısında kesinti yapacaksınız. bu kadar yükü Vali ve Bir vekilin oda her daim Rizeli vatandaşın sevgisini ve güvenini alan kişilere yüklüyorsunuz.

Çok az bir zaman kaldı Artık Tüm STK Kurum Özel çay işletme sahipleri sağlık alanında uzman kişiler le beraber vatandaşın da dahil olacağı geniş çaplı bir toplantı yapılması acilen gerekmektedir. Ve bu süre zarfında çayın sırtından geçinen kuruluşlar gerekli alternatifler çalışmaları yapıp aidat aldığınız kişilere açıklama yapma zorundasınız.dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber