AKES-DER’in İstanbul İl Temsilciliğine Burhan Makıroğlu Atandı

Anadolu Kültür,Eğitim,Spor Yardımlaşma Derneği ( AKES-DER  ) Türkiye’nin 81 İlinde yapılandırma çalışmalarına hızla devam ediyor.

AKES-DER Genel Başkanı Hasan Kansızoğlu yapmış olduğu yazılı basın açıklaması ile İstanbul İl Temsilcisi olarak Burhan Makıroğlu'nun atanmış olduğunu duyurdu.
Başkan Kansızoğlu dernek olarak faaliyetlerimizi Türkiye’nin 81 ilinde de sürdürmekteyiz.Türkiye’de 81 il ve 4 bölge başkanlığımız bulunmaktadır.Yurtdışında K.K.T.C, Almanya ve Gürcistan temsilcilerimizi atadık ve bugünde İstanbul temsilcimiz olarak Burhan Makıoğlu'nu atadık.İstanbul’da tanınmış hayır sever bir iş adamı olan Burhan Makıroğlu,çeşitli derneklerde yöneticiliği bulunan ve diğer teşkilatlarla da irtibatı olan iyi bir örgütlenme yapabilen bir kişidir. 

AKES-DER  İstanbul İl Temsilcisi Burhan Makıroğlu ise, “Uzun süreden beri AKES-DER’in faaliyetlerini taktirle takip ediyordum.Bizler AKES-DER ailesi olarak artık İstanbul’dayız, yakın zamanda faaliyetlerimize hız vereceğiz. İstanbul’da ilk olarak teşkilat binamızın açılışını yapacağız,sonrada üye yazımlarını tamamlayacağız. Kısa zamanda İstanbul’un her tarafında olacağız” şeklinde konuştu.
Açıklamanın sonunda AKES- DER Genel Başkanı Hasan Kansızoğlu İstanbul İl Temsilcisi Burhan Makıroğlu'na  temsilcilik belgesini takdim ederek başarılar diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber