banner240
banner237
banner238

AKUT GÖNÜLLÜLERİ BAŞKAN ZORLUOĞLU’NU ZİYARET ETTİ


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AKUT Arama Kurtarma Derneği Trabzon Ekibi gönüllülerini makamında ağırladı.
 
AKUT Trabzon Ekip Lideri Köksal Ofluoğlu ve beraberindeki birim sorumluları ile Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Yaylalı’nın yer aldığı ziyarette, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile AKUT’un ortaklaşa yürütebilecekleri çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
 
BİNA YAPIMI İÇİN DESTEK İSTEDİLER
AKUT Arama Kurtarma Derneği’nin Trabzon’da donanımlarını koyacağı ve eğitimlerini yapacağı bir binasının olmadığını belirten Ekip Lideri Köksal Ofluoğlu, kendilerine bina yapılması konusunda Başkan Zorluoğlu’ndan destek istedi. AKUT gönüllüleri, Trabzon heliport alanının yan tarafında yapılmasını istedikleri bina için hazırladıkları Trabzon Operasyon ve Eğitim Merkezi Projesi’ni Başkan Zorluoğlu’na sunarak, proje hakkında detaylı bilgi verdiler.
 
HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIM
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ise AKUT’un diğer ilgili kuruluşlar gibi afetlerde önemli görevler yerine getirdiğini belirterek, özellikle eğitim başta olmak üzere birçok konuda iş birliği içerisinde çalışabileceklerini vurguladı. AKUT gönüllülerinin hazırladığı projeyi de inceleyen Başkan Zorluoğlu, “Belirttiğiniz yer dolgu sahasında olduğu için mevzuat gereği herhangi bir sorun yoksa ben kendi adıma her türlü desteği vermeye hazırım. Bu işi birlikte yapabileceğimizi ve kısa sürede sonuçlandıracağımızı düşünüyorum. Trabzon’da AKUT’un hem eğitimlerini yapabileceği hem de diğer temel ihtiyaçlarını görebileceği bir mekanının olması, bizim açımızdan da çok önemli. Bu işi kısa süre içerisinde çözeceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber