Almanya ve Trabzon arasında dayanışma örneği

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon Bayburtlular Derneği Başkanı Sadettin Okay yaptığı açıklamada Pandemi döneminde de ihtiyaç sahibi insanlara yardımlarımızı sürdürüyoruz.

3 ay önce tedavisini üstlendiğimiz doğuştan engelli 9 yaşındaki Hazal Büyükdağ isimli kız çocuğumuzun ikinci tedavisine KTÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde devam ettik. Tedavi sürecinde bizlere maddi desteğini esirgemeyen Dernek üyemiz Reyhane TAYFUR hanımefendiye sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. 

Dernek üyemiz Faruk Atamer’in yapmış olduğu çalışma neticesinde Trabzon’un Of ilçesinde yaşamakta olan Deve ailesinin 8 yaşındaki  Lösemi hastası güzel kızı Melisa’yı ziyaret ederek hem sorunlarını dinledik, hem de Bayburt Stuttgart  Derneği Başkanı yardımsever insan Yasin AYIŞIK beyin yavrumuzun tedavisinin daha iyi bir ortamda yapılmasını sağlamak için gönderdiği 2bin 250 Euro’yu ailesine ileterek Almanya ve Trabzon arasında dayanışma örneğini gösterdik dedi. 

Almanya ve Trabzon arasında dayanışma örneği
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.