banner240
banner237
banner238

Bahçeli'den Terör Örgütü PKK'ya Zehir Zemberek Sözler: İnim İnim İnleyeceksiniz

Batman'da 7 şehit verdiğimiz hain saldırıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan MHP Lideri Devlet Bahçeli, terör örgütü PKK'ya yönelik sert ifadeler kullandı. Bahçeli, "Döktüğünüz şehit kanlarında boğulacaksınız. Devirdiğiniz umutların altında inim inim inleyeceksiniz" dedi.

İşte Bahçeli'nin sosyal medyadan yaptığı açıklamalar:

"İHANET İMAN DUVARINI AŞAMAYACAK"

İhanet iman duvarını aşamayacak. Canilik cesaret sınırını geçemeyecek. Türkiye'yi kafeslemeye, kanadını kolunu kırmaya, istiklal ve istikbaline kast etmeye ne alçak terör örgütlerinin, ne de arkalarındaki küresel müstevli çevrelerin takati yetmeyecek, nefesleri yetişmeyecektir.

"TAKMADIĞI MASKE, YAPMADIĞI MAKYAJ YOKTU"

HDP'ye Kürt siyasi hareketi diyordu. PKK'lı Demirtaş için af istiyor, CHP'nin yörüngesine gönüllü şekilde giriyordu. Takmadığı maske, yapmadığı makyaj yoktu. FETÖ'nün dümen suyundaydı. Kalkmış MHP'ye eylem ve fikir ortaklarıyla saldırıyor, hakaretler sıralıyor; hadi oradan…

"BU HANIMEFENDİYE SON İHTARIM"

Bu hanımefendiye son ihtarım, bölmek ve yok etmek istediğin MHP'ye karşı sinir ve sınırları ihlal eden vandal tutumuna devam edersen sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın. Demedi deme, büyük lafı dinle!

"CHP İLE İP AYNI MAHZENDE, AYNI ZEHRE KAŞIK SALLIYOR"

CHP ile İP aynı mahzende, aynı zehre kaşık sallıyorlar. Mckinsey üzerinden nifak ve şikak saçıyorlar. Ağız birliği halinde; Duyun-u Umumiye, yeni IMF modeli, yeni kozmik oda vakası, kayyum, kapitülasyonların hortlatılması yorumlarını kurşun gibi yağdırıyorlar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber