banner240
banner237
banner238

Bakan Süleyman Soylu, 4 yıldır kangrene dönüşen Katı Atık sorununa neşter vuruyor 

KATI ATIK SORUNU ARAKLI’DA GÜNDEME GETİRİLDİ

Trabzon eski Milletvekili ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, uzun bir aradan sonra kaynak sağladığı yatırımların temel atma törenine ve açılışına katılmak üzere geldiği Trabzon’da çeşitli programlara katılarak Ankara’ya döndü. Sürmene’de engelliler okulunun temel atma töreni, Köprübaşı’nda anaokulu açılışı, Araklı’da hükümet konağı açılışı, Ortahisar’da çocuk trafik eğitim parkı ve partisinin hizmet binasının açılışı ve yine Trabzon Hükümet Konağı yeni hizmet binasının açılışını yaptı.

SOYLU “SORUNU ARTIK ÜZERİME ALIYORUM”DEDİ  

Bakan  Soylu’nun Araklı açılışı sırasında çok sayıda muhtar Katı Atık sorununu Bakan Soylu’ya iletmek için görüşmek istedi. Muhtarlarla ve belediye meclis üyeleri ile Araklı Belediyesi makam odasında görüşen Bakan Soylu, “Bu sorundan bugüne kadar haberdar değildim. Vatandaşlar haklı. Biz aynı zamanda insanların sağlığından da sorumluyuz. Bu konuda sorumluluğu üzerime alıyorum. Herkes elini taşın altına koyacak. Belli ki bu konuya yeterince itina gösterilmemiş.” dedi.

BAKAN SOYLU SÖZ VERDİ ÇARŞAMBAYA TOPLANTI VAR    

Araklı ve Arsin ilçelerinin iki yıldır rahatsız eden ve yöredeki vatandaşın yoğun tepkisine rağmen bir türlü çözülmeyen Katı Atık kokusu sorunu için önceki gün “Bu sorunu çözeceğim.” sözünü veren Bakan Soylu’nun girişimi sonuç verdi. Konuyla ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u arayan Bakan Soylu, Kurum’la birlikte Trabzon’daki taraflarında katılacağı toplantı organize ettirdi. Edinilen bilgilere göre, Çarşamba günü saat 10.00’da iki Bakan, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, ilgili firma yetkilisi bakanlıkta bir araya gelecek. Katı Atık sorunu bu kez galiba çözülecek. 

KAYNAK: GÜNEBAKIŞ GAZETESİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber