Balık Halinde Boy Denetimine Uymayan 22 Ton Balığa El Konuldu

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zabıta ekipleri tarafından Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde yapılan denetimlerde, 22 ton ağırlığındaki bin 519 kasa istavrit, 23 kasa lüfer ve 1 kasa ahtapota el konuldu.

İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şubesi ekiplerince Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde yapılan denetimlerde, boy yasağına uymayan 22 ton balığa el konuldu.

ZABITALAR DENETİMLERİNİ SIKLAŞTIRDI

Beylikdüzü İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Su Ürünleri Kontrol Görevlileri ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde denetim gerçekleştirdi.

BOY YASAĞINA UYMADILAR

Denetimlerde boy yasağına uymadıkları gerekçesiyle bin 519 kasa istavrit, 23 kasa lüfer ve 1 kasa ahtapota el konuldu. El konulan balıkların toplam 22 ton ağırlında olduğu belirtildi.

İşte yapılan denetimden kareler;

Balık Halinde Boy Denetimine Uymayan 22 Ton Balığa El Konuldu
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.