BAŞKAN OLSAM DA OLMASAM DA DAVAMDAN VAZGEÇMEM

AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkan Adayı Emekli İmam Halil Saka, adaylık sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.
Saka, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
KAPISINI ÇALMADIĞIM EV KALMAYACAK
“Öncelikle bu göreve neden talip olduğunu belirtmek istiyorum. Ben, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın misyonunu Çarşıbaşı ilçesinde yeniden tesis etmek için göreve talip oldum. Şunu herkes bilsin ki ben ilçe başkanı olsam da olmasam da davamdan asla vazgeçmem. Maalesef ilçemde şunu görüyorum. Bazı teşkilat mensupları AK Parti davasına yeterince sahip çıkmıyor. Eğer görev bize verilirse, partili partisiz kapısını çalmadığım, Sayın Cumhurbaşkanımızın selamını iletmediğim kimse kalmayacak. Bizim derdimiz başkan olmak değil, AK Parti’nin bu ilçedeki başarı çıtasını daha yükseklere çıkarmaktır. Teşkilat ve ilçedeki kardeşliği pekiştirmektir. Teşkilat içindeki huzursuzluğu bertaraf etmektir. Bir milletvekili, bir belediye başkanı veya bir meclis üyesi seçildiği zaman sadece aday olduğu partinin emrinde çalışmaz. Seçildiğinizde görev bölgenizdeki herkesin sorununa, derdine koşmak mesuliyetini taşımak zorundasınız. Benim siyaset anlayışım budur. ”
EN BÜYÜK HAZİNEMİZ TEŞKİLATIMIZIN KENDİ DİNAMİKLERİDİR
“AK Parti davası olarak en büyük hazinemiz teşkilatımızın kendi dinamikleridir. Göreve gelmemiz halinde 2002 yılından bu güne, ilçe başkanlığı yapmış, ilçe belediye başkan adayı olmuş, meclis üyeliği yapmış ve ilçe yönetim kurulu üyeliği yapmış tüm dava arkadaşlarımızı kapı kapı gezip tekrar partinin içinde onların tecrübelerinden ve birikimlerinden yararlanacağız. Bu dava ve bu ilçe için bir tuğla koyan herkes bizim baş tacımız olacaktır. Dünya da kan, gözyaşı, açlık ve adaletsizlik varken tüm dünya ya ülke olma dersi veren Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın bu gayretini görürken, ona nefer olmak, yükünü almak varken, kendi dava arkadaşlarımızla uğraşmak, isimler üzerinden siyaset yapmak bizim asla tevessül etmeyeceğimiz siyaset tarzı olacaktır.”
HER ALANDA PROJELERİMİZ HAZIRDIR
“Gençlerimizden, kadınlarımıza, engelli vatandaşlarımızdan yaşlılarımıza, herkes için sosyal ekonomik ve kültürel anlamda projelerimiz ve ARGE çalışmalarımız mevcuttur. Göreve gelir gelmez Milletvekillerimizin ve il başkanımızın da desteği ile bu projeleri hayata geçirmeye çalışacağız. Gün, tüm olumsuzlukları bir kenara bırakıp, davamız için bir olma günüdür. Bu vesileyle İlçe Başkanı adaylığımızın ilçemize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Rabbim bu kutlu yolda yar ve yardımcımız olsun."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber