Başkan Üstün: “Genel Kurmay Başkanlığı gelse yine laf eder bunlar!”

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, açıklamalarda bulundu.

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, Deniz Kuvvetlerinin savaş gemisinin limana girmesini ‘siyasi malzeme yapıyor’ diye eleştirenlere böyle seslendi.. 

Trabzon’un Sürmene İlçesi’nde TCG Fatih geçtiğimiz gün Sürmene Çamburnu Limanı’na girdi. Burada TSK askeri deniz üssü yapma kararı almıştı. Sürmene böylece en büyük ilk savaş gemisini karşılaşmış oldu. 

Bu karılamadan hemen sonra Sürmene’de Belediye Başkanı Rahmi Üstün bir kesim tarafında eleştirilmeye, hatta “Bu savaş gemisi seçime bir ay kala buraya getirdi” demeye başlandı.

Bu eleştiriler ‘pes’ dedirtirken güldürdü.

Bu konu Başkan Rahmi Üstün’e hatırlatılınca,” Onlar ilçemizi sevmeyen küçük bir kesim. Hatta bir elin parmağı kadar yoklar. O nedenle dikkate almıyorum bile” diyerek cevapladı.
Ardından bir de espiri yapan Başkan Üstün, “Yahu Genel Kurmay Başkanlığını Sürmene’ye mi getirsek?” diyerek cevap verdi. 

Çamburnu Limanı’nda 60 dönüm arazi üzerine inşa edilecek askeri deniz üssünde, 400 asker ile 200 sivil memur görev yapacağı öğrenildi. Deniz üssünün limandaki yerleşkesi için deniz kuvvetleri komutanlığı ihale açmaya hazırlanıyor.

Başkan Üstün:  

Başkan Üstün:

Başkan Üstün: “Genel Kurmay Başkanlığı gelse yine laf eder bunlar!”
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.