BAŞKAN ZORLUOĞLU MEYDAN'DA YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Meydan Cephe Sağlıklaştırma Projesi çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Zorluoğlu daha sonra 15 Temmuz Şehitleri ve Hürriyet Parkı yenileme çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen ağaç dikme programına katıldı.

Başkan Zorluoğlu, önem verdiği projeler arasında yer alan ve tamamlandığında şehrin çehresini değiştirecek olan Meydan Cephe Sağlıklaştırma Projesi çalışmalarını belirli aralıklarla denetlemeye devam ediyor. Beraberindeki ekibiyle incelemelerde bulunan Başkan Zorluoğlu, çalışmaların son durumu hakkında Fen İşleri Dairesi Başkanından bilgi aldı. Trabzon’un en gözde yeri olan Meydan bölgesini bambaşka bir görünüme kavuşturacak olan proje çalışmalarını detaylı şekilde inceleyen Başkan Zorluoğlu, eksik gördüğü yerleri belirterek yerine getirilmesini istedi.

MEYDAN ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNDÜ
Başkan Zorluoğlu daha sonra 15 Temmuz Şehitleri ve Hürriyet Parkı yenileme çalışmaları kapsamında Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ağaç dikme programına katıldı. Yürütülen peyzaj çalışmalarını inceleyen Başkan Zorluoğlu, ardından ağaç dikimi gerçekleştirdi. Atatürk Alanı ve 15 Temmuz Şehitleri ve Hürriyet Parkı’nda yürütülen çiçeklendirme ve ağaçlandırma çalışmaları, Trabzon halkı tarafından da büyük beğeni topladı.

VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ
Meydan bölgesinde inceleme yapan Başkan Zorluoğlu’na hemşehrileri yoğun ilgi gösterdi. Esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet eden Başkan Zorluoğlu, “İçerisinde bulunduğumuz zor süreci atlattığımızda inşallah sık sık bir araya gereceğiz” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber