BAŞKAN ZORLUOĞLU TİNGADERİ MAKAMINDA AĞIRLADI

Tingader (İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği , Trabzon ve Ortahisar Şubesi , Anadolu Kadın Gücü Trabzon Şubesi  Trabzon Büyük Şehir Belediyesi Başkanı Sayın Murat Zorluoglu'na  bir nezaket ziyareti düzenledi.

Sayın Murat Zorluoğlu makamında ağırladığı dernek yönetimleri  ile gündeme dair hasbihal etti. 

Tingader Trabzon şube başkanı Ahmet Üçüncü  Sayın Murat Zorluoğlun'a  internet gazeteciligi hankında bilgi sundu yanlış uygulamar yapıldıgı iletildi .
Trabzon için gerek yapılan çalışmalar ,gerek olabilmesi mümkün olan düşünceler , fikirler hakkında  sohbet niteliğinde  geçen konuşma da samimiyetliği ve ilgisi ile  misafirperverliği için dernek yönetiminin memnun kalmasını sağlayan Sayın Murat Zorluoğluna teşekkür ederiz. 
Trabzon için çalışmalarında bizler de kendisini takdir ettiğimizi , başarılarının devamını ve bizlere de düşen bir görevde büyük bir içtenlikle destek olabileceğimizi ifade ettik.Sayın Murat Zorluoglu'da kapısının kamu kuruluşunu temsil eden ve bu alanda sorumluluk bilincinde çalışan Sivil Toplum Kuruluşlarını desteklediğini ve üzerine düşen görevde yer alabileceklerini ifade ettiler.
Kendilerine teşekkür eder, Trabzon'umuz için hayırlı ve başarılı çalışmalar dileriz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber