banner240
banner237
banner238

DÜNYA MARKAMIZ “MEKAP”A YAPILAN ÇİRKİN SUÇLAMAYI ESEFLE ve ŞİDDETLE KINIYORUZ

Türkiye’nin en bilindik ayakkabı üreticilerinden birisi olan ve Trabzon’umuzun dünyaya mal olmuş ayakkabı markası üyemiz MEKAP (MEKAP Deri Ve Ayakkabı Sanayi Ticaret A.Ş.) hakkında ortaya sürülen asılsız ve ahlaksız iddiaları şiddetle kınıyoruz.

Bu gerçek dışı iddiaları ortaya atan ve gündem yaratmaya çalışanlara Yüce Türk adaletinin gereken cezayı vereceğinden hiçbir şüphemiz yoktur. Bu şer odaklarınca bilinmektedir ki TRABZONSPOR ve MEKAP markaları Trabzon’un ve Ülkemizin gururudur. Bu markalarımız hiç kimsenin çirkin emellerine alet edilemez.

İddiasında bulundukları uyduruk ve iğrenç konu hakkında Trabzon ve Trabzonluların duruşu tüm Ülkeye örnek olmuş bir mücadeledir.

Trabzon’a olan vefa borcunu ödemek ve sosyal sorumluluk projelerini yürütmek üzere şehrimizin takımı Trabzonspor’a sponsor olarak katkı sağlayan MEKAP; belli ki bazı şer odaklarının çıkarlarına çomak sokmuştur. Bu ahlaksızlığı ve hadsizliği yapanlar bilmelidirler ki ne TRABZONSPOR’umuzu ve ne de ihracat gururumuz MEKAP’ı bu iğrenç iddialarla lekeleyemeyeceklerdir. Şüphemiz yoktur ki, Yüce Türk Milleti ve Adaleti bu edepsizliği yapanları cezasız bırakmayacaktır.

İhracat ailesi olarak MEKAP markamızın ve ortak değerimiz olan Trabzonspor’un yanında olduğumuzu bu şer odaklarına tekrar hatırlatmak istiyoruz

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber