BAŞKAN ZORLUOĞLU’NDAN 10 KASIM MESAJI


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 82’nci yıl dönümü dolayısıyla anma mesajı yayımladı.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı; “Ülkemizin ve milletimizin ortak değeri, cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 82’nci yıl dönümünde saygıyla ve rahmetle yâd ediyorum. 1919'da Samsun'a çıkarak başlattığı İstiklal Harbimizi, 1923'te Türkiye Cumhuriyeti’ni kurarak zafere ulaştıran Atatürk; kahraman bir asker, saygın bir lider olarak adını tarihe yazdırmıştır. Gazi Mustafa Kemal’in aziz hatırasına sahip çıkmak; ‘en büyük eserim’ dediği cumhuriyetimizi kendi deyimiyle ‘muasır medeniyet seviyesinin üzerine’ çıkarmakla mümkün olacaktır.  
 
YILMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ  
Atatürk’ün mücadeleci ve kurucu vasıflarını çocuklarımıza ve gençlerimize iyi anlatmak, cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak ve daha ileriye taşımak için üzerimize düşen sorumlulukları hep birlikte yerine getirmeliyiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, Türkiye'nin istikrar ve güven içerisinde büyümesi için yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Türk milleti cumhuriyete, bağımsızlığa ve demokrasiye sahip çıkmaktan asla vazgeçmeyecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, vefatının 82’nci yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına Allah'tan rahmet diliyor, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve tüm ecdadımızı minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber