banner240
banner237
banner238

BAŞKAN ZORLUOĞLU’NDAN YENİ YIL MESAJI.

Yeni yılın Trabzonlu hemşehrileri ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Zorluoğlu, mesajında şu ifadeleri kullandı; 
 
"Yeni ümitler ve hedeflerle 2021 yılına merhaba demenin mutluluğu içerisindeyim. Yeni yılın Trabzon’umuz başta olmak üzere ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. 2020, maalesef pek çok hadiseyi üst üste yaşadığımız bir yıl oldu. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının gölgesinde geçirdiğimiz 2020 yılında, ne yazık ki art arda gelen deprem, yangın ve kaza haberleri de bizleri derinden üzdü. Tüm bu yaşananları geride bırakmak ümidiyle, 2021 yılının hepimiz için sağlıklı, mutlu ve huzurlu başlangıçlara vesile olmasını gönülden temenni ediyorum.”
 
HEMŞEHRİLERİMİN YENİ YILINI KUTLUYORUM
“Koronavirüs salgını nedeniyle yaşadığımız zor sürece rağmen, 2020 yılını Trabzon’umuza hizmet yolunda yoğun programlarla, proje çalışmalarıyla ve yatırımlarla geçirdik. Yönetim anlayışımız doğrultusunda şahsım ve ekibim bulduğumuz her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya gelerek hasbihal ettik, sıkıntılarını dinledik. Yine vizyon projelerimizi hayata geçirme noktasında Ankara’da temaslarda bulunmanın gayreti içerisinde olduk. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, halkımızın talep ve önceliklerini dikkate alan bir yönetim anlayışı içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Şükürler olsun ki, 2020 yılını bu anlamda vicdanımız huzurlu bir şekilde geride bırakıyoruz. 2021 yılına da daha yaşanılabilir bir Trabzon için yeni projeleri hayata geçirecek olmanın heyecanı ile giriyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin yeni yılını en kalbi duygularımla tebrik ediyor, 2021 yılının Trabzon’umuza ve ülkemize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber