banner240
banner237
banner238

Bayramlıklar Ortahisar’dan

Ortahisar Belediyesi ile LC Waikiki hazır giyim mağazalar zinciri, Trabzon’da yaşayan mültecilere ve fakir ailelere giyecek yardımında bulundu. Pazarkapı’da bulunan Ortahisar Belediyesi ana yerleşke binası önünde 2 bin 500 kişiye bu giyecek yardımları ulaştırıldı. Bayramlık hediyeler dağıtım sırasında Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Ortahisar Kaymakamı Tolga Toğan, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’de yer aldı.

Hediyelerin dağıtımında konuşan Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “ Bayramlar dayanışmayı gerektiren birlikte olma günleridir. Bunun bir örneğini Ortahisar Belediyesi olarak gerçekleştiriyoruz. Bu tür hayır işlerini yapan LC Waikiki Mağazalar zincirinin sahibi Vahap Beyaz bey, bu yılda yine bizi bırakmadı ve ilk etapta 2 bin 500 aileye yardım gönderdi ikinci bölümünde yine 2 bin 500 aileye daha aynı yardımını ulaştıracak. Huzurlarınızda Vahap Beyaz beye teşekkür ediyorum. Yine bu yardımların İlçemizde gerçekleşmesi için çaba sarf eden Mustafa Usta beye de teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza bu tür hediyelerimiz devam edecektir.”ifadelerine yer verdi.

Dini bayramlarımızın yardımlaşma olduğunu vurgulayan Genç," Bayram dayanışmadır, yardımlaşmadır. Bir çocuğu mutlu etmek, ihtiyaç sahibi bir ailenin ihtiyacını karşılamak bizim için en güzel bayramdır. Bu amaçla ilçemizde göreve geldiğimiz de hayata soktuğumuz giyim merkezi ile birlikte birçok vatandaşımıza ulaştık. Merkezimizden ihtiyaç sahibi ailelerimiz giyim ihtiyaçlarını karşılayabiliyoruz. Şimdi ise LC Waikiki firmamız ile birlikte çocuklarımızı sevindiriyoruz. Sosyal belediyecilik insanların mutluluğu ve yaşamı idamesi için gerekli ihtiyaçları karşılamaktır. Biz bunu yapmak için çalışıyoruz ve bir çocuğun mutluluğu bizi daha fazla çalışmak için motive ediyor. Bu vesileyle tüm İslam âleminin kurban bayramı mübarek olsun.” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber