banner240
banner237
banner238

BOZ’DAN GİRESUN VE ORDU ÇIKARMASI BAHATTİN BAŞTÜRK

Beraberinde Trabzon Şube Başkanı Işıl Demir Güner, Yönetim Kurulu Üyeleri Hayri Öztürk ve Bahattin Baştürk ile ilk önce Giresun Şube Başkanı Yusuf Enes Çolaker’i ziyaret eden Boz, şube çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ardından Giresun’un en eski ve tarihi okulu olan 1928 senesinde eğitim öğretime başlayan Giresun Gazipaşa İlkokulu ziyaret eden Boz, okul müdürü, Yeşilay Gönüllüsü Ömer Köse’yi ziyaret etti.

Giresun ziyaretinin ardından Ordu’ya giden Boz, Ordu Şube Başkanı Cemalettin Türk ile çalışmalar hakkında istişare yaptı. Ordu’da kurum ziyaretleri de gerçekleştiren Boz, Ordu Valisi Tuncay Sonel, AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vergeloğlu ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Olgun Küçük’ü ziyaret etti. 


SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK
Ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Boz, Yeşilay’ın aktif olarak sahalarda olduğunu ifade ederek, “Bölgemize bağlı olan Trabzon, Giresun, Ordu, Gümüşhane ve Rize’de tüm ekibimiz aktif olarak sahadalar. Trabzon’da bölge koordinatörlüğü binamız hizmettedir. İllerimizde şube binalarımız, Yeşilay Danışmanlık Merkezlerimiz, buralarda profesyonel ekibimiz ve gönüllü profesyonellerimizle halkımızın bağımlılıktan kurtulması için yoğun mesai harcıyoruz. YEDAM’da psikologlarımız psikolojik destek sağlıyor. Yeşilay’a çok önem veren Cumhurbaşkanımız var. Bağımlılık önceden alkol ve tütün iken şu anda gelişen teknoloji ile, teknoloji, obezite, madde, kumar, sanal kumar, sağlıklı yaşam, gibi bir çok alanda aktif faaliyet gösteriyor. Biz de bölgemize bağlı illerimizi her ay ziyaret ederek, çalışmalarımızı yapıyoruz. Notlarımızı alıyoruz. Kurumlara giderek, Yeşilay’la ortaklaşa yapacağımız projeleri istişare ediyoruz. Bizim tek amacımız Allah rızası için bağımlılıktan uzak, sağlıklı bir nesil için sağlıklı gelecektir” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber