BÜYÜK BİR KALLEŞLİĞE İMZA ATTI RİYAKÂRLIĞIN DANİSKASINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Deva Partisi Genel Başkanı Ali BABACAN, önceki gün katıldığı bir televizyon programında, 2018’de yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde gündeme gelen, muhalefetin 11. Cumhurbaşkanı Abdullah GÜL’ün “çatı aday” olması için girişimlerde bulunduğunu açıklamasına AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA’dan tepki geldi.

BABACAN'ın 1 Kasım 2015 ile 24 Haziran 2018 arasında 26. dönem AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili olduğunu hatırlatan Milletvekili CORA, “BABACAN, Türk siyasi tarihinde eşine az rastlanır bir ihanetin ‘tam ortasında’ bulunduğunu bizzat kendi itiraf etti. Bunlara, Tayyip Erdoğan düşmanlığının yaptıramayacağı ihanet ve alçaklık yok.” dedi. İHANET ÇUKURUNUN İÇERİSİNE DÜŞTÜ

“Milletin yüzüne baka baka, sırıta sırıta büyük bir laçkalıkla bu ihanet deşifre olmuştur.” diyen CORA, “Hem AK Parti’nin milletvekili hem AK Parti’nin üyesi hem de AK Parti’nin Cumhurbaşkanlığı adayı için imza atan bir kişinin aynı zamanda muhalefet blokunun Cumhurbaşkanı adayı girişimi içerisinde olması nasıl bir ihaneti gerçekleştiğini açık bir şekilde ortaya koymuştur. Siyasette etikten bahsederek, demokrasiden hak ve özgürlüklerden bahsederek yola çıkanların nasıl bir ihanet çukurunun içerisine düştükleri, nasıl etik dışı davrandıkları, riyakârlığın daniskasını gerçekleştirdikleri, kalleşliğe imza attıkları, kimlerle siyasi omurgasızlıkta yan yana oldukları çok net bir şekilde ortaya çıkmıştır.” ifadelerini kullandı.

EMANETE İHANET ETTİ

Milletvekili CORA, sözlerine şu şekilde devam etti: “Biz bu kişilerin bulundukları yerde kime karşı nasıl çalıştıklarını, emanete nasıl ihanet net bir şekilde görmüş olduk. Bunlar milletimizden emanet istediklerinde, yetki aldıklarında aldıkları yetkiye aykırı hareket edebileceklerini, ona ihanet edebileceklerini o emaneti taşıyamayacaklarını görmüş olduk.

Bu milletimizin huzurunda gerçekleşmiştir. Milletimiz artık kimin ne kadar samimi olduğunu, kimin nasıl bir ihanetin içerisinde olduğunu kimin kimlerle yürüdüğünü net bir şekilde görmüş oldu.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber