CHP Maçka ilçe Belediye Başkan Adayı Musa Turan umut verdi

CHP Maçka ilçe Belediye Başkan Adayı Musa Turan umut verdi

“AYRIMCILIĞA SON VERECEĞİZ”

CHP Trabzon Maçka ilçe Belediye Başkan Adayı Musa Turan, Armağan Mahallesinde halk ile cuma namazını kıldıktan sonra Akoluk Mahallesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. En büyük sorunun insanların ayrıştırıldığının olduğunu dile getiren Musa Turan, “Baskıyı, ayrımcılığı ortadan kaldırmak için yola çıktık” dedi.

“SİYASİ AYRIMA SON VERECEĞİZ”

Musa Turan, “Amacımız çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamak. Hayatımızın 35 yıllık dönemi siyasetle geçti. Maçka’mızda doğdum, büyüdüm, ticaret yaptım. Maçka’nın sorunlarına hakim bir adayım. Hiç kimseye ön yargımız yoktur. Siyaset anlayışımızın temelinde bu vardır. Biz yapacaklarımızı anlatmak için yola çıktık. Maçka’mıza hizmet ederken her siyasi partideki kardeşlerimizle  kol kola girip, insanların arasında olan siyasi ayrımı ortadan kaldırarak görevimizi yapacağız. Savcısı, hakimi, esnafı herkes çekinmeden görüşlerini dile getirebilecek. Eğer biz bu işi böyle sahiplenirsek hep birlikte kaymakamımız, esnafımız her kesim için özgür bir ortam sağlayabiliriz ” diye konuştu.

“YAPILMAYANLARI YAPMAYA TALİBİZ”

Yapılmayanları yapmak için yola çıktığını söyleyen Başkan adayı Musa Turan, “Bugün Akparti iktidar. Saygı duyuyoruz. Yarın CHP’de olabilir. Yerel yönetimlerde çok büyük yetkiler var. Allah nasip ederse Başkan seçildiğim zaman herkese hitap edeceğimizi görecekler. Şimdiye kadar her çıkan aday 60,70, 80 tane proje hazırladığını söyleyerek broşür yaptırıp size sundular. Ancak söz edilen projelerin çok azı hayata geçirildi.Hayata geçirilen projelerde halk hiç olmadı. Ben hayalcilikten yana değilim. Armağan mahallesinin halkı ne istiyor sorusunun karşılığını alıp hayata geçirmek amacım. Yapılamayanları yapmaya talibim. Yapamayacağımız hiç bir şeyin sözünü vermeyeceğiz. Mahallelerde yaptığımız istişareler sonrasında sorunlara yönelik projelerimiz hazırlanmakta, gelen talepler doğrultusunda güncellenerek seçmenlerimize ulaştırılacaktır” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber