banner240
banner237
banner238

CHP’Lİ AHMET KAYA: “BUSENAZ SÜRMENELİ GURURUMUZ OLDU”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmayla Tokyo Olimpiyatları’na katılmaya hak kazanan Milli Boksör Busenaz Sürmeneli’nin başarısını kutladı.

Trabzonspor’un sporcusu, milli boksör Busenaz Sürmeneli, Fransa’da düzenlenen Tokyo Olimpiyat Oyunları Avrupa Kota Müsabakaları finalinde Alman rakibini yenerek altın madalya almış ve Tokyo Olimpiyat Oyunları’na katılmaya hak kazanmıştı.

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Busenaz Sürmeneli’nin bu başarısını Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gündeme getirerek Trabzonlu milli boksör Sürmeneli’yle gurur duyduklarını ifade etti. Kaya’nın konuşmasıyla birlikte Genel Kurul’da bulunan milletvekilleri Busenaz Sürmeneli’nin başarısını alkışlarla kutladılar.

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya konuşmasında şunları söyledi:

Busenaz, Göğsümüzü Kabartmaya Devam Ediyor

“Trabzon'umuzun gururu, Trabzonspor'umuzun sporcusu, milli boksörümüz Busenaz Sürmeneli göğsümüzü kabartmaya devam ediyor.

Fransa'da düzenlenen Tokyo Olimpiyat Oyunları Avrupa Kota Müsabakalarında 69 kiloda mücadele eden gururumuz Busenaz Sürmeneli, final karşılaşmasında Alman rakibini yenerek altın madalya aldı ve Tokyo Olimpiyat Oyunları'na katılmaya hak kazandı.

Olimpiyatlara Katılacak Sporcularımıza Başarılar Diliyorum

Başta Busenaz kızımız olmak üzere, Tokyo Olimpiyat Oyunları'na katılmaya hak kazanan tüm millî sporcularımızı yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

Tüm Halkımıza Moral Oldular

Morale en çok ihtiyacımız olan bugünlerde özellikle genç kızlarımız başta olmak üzere, millî sporcularımızın başarılarıyla gururlandık, moral bulduk.

Sporcu Kızlarımızı Yetiştirenlere Teşekkür Ediyorum

Busenaz Sürmeneli gibi sporcu kızlarımızın yetişmesinde emeği olan ve bu başarılarda büyük payı bulunan sporcularımızın ailelerine, antrenörlerine ve destek veren kurumlara ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisimizden selam ve saygılarımı gönderiyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber