Dereli yaralarını sarıyor.

Sel felaketinin akabinde Giresun'a gelen Sn. Soylu, Dereli halkını yalnız bırakmadı. İlk günden itibaren çalışmaların içinde bizatihi yer alan Sn. Soylu soylu bir hizmet sergiledi. Ayrıca Giresun Belediye Başkanı Sn. Aytekin Şenlikoğlu ile Belediye Başkanı Sn. Kazım Zeki Şenlikoğlu halkın içinde, esnafın yanında ilk günden itibaren kazma kürek çalışmalara yardımcı oluyorlar.
Hâlâ sele kapılarak bulunamayan vatandaşların aranmaları devam ediyor. Diğer yandan ulaşılamayan köy yollarının açılmasını sağlamak için Sivas’tan 82 kişilik bir ekipman ve iş makineleri gelmiş, çalışmalar sürdürülüyorlar.
Bu kötü günde Kızılay, AFAT, UMKE ve Müge Anlı’nın projesi olan aş araçları da halkın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor...
Devletimiz var olsun. Gücünü bu kötü günde bir kez daha vatandaşına hissettirdi. Bu kötü günde maddi-manevi halkın yanında olan, çeşitli illerden gelen ekipmanları ile aralıksız çalışan asker, zabıta ve polis teşkilatımız birlik ve beraberliğin gücünü gösteriyor.
Devlet olma ve güçlü olmanın yanında devleti vatandaş bu zor günde yanında hissetmekle kendini bir kez daha güvende görmüştür.  Vatandaş, normal zamanda yanına varılıp dokunamadı devlet büyüklerini bizatihi o esnada yanında görmüş, elinin ve yüreğinin sıcaklığını hissederek bir başka huzur bulmuştur. Devlet bu zor günde vatandaşını kurcalamıştır.
Velhasıl afet yemiş Dereli ve Giresun’un diğer ilçelerinde, çizmeleri ayağında devletimiz son hızla çalışmalarına devam ederken yaraları sarmaya çalışıyor…

GÖNÜL AYDIN

GİRESUN ORDU TEMSİLCİSİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber