DÜNYA DEĞİŞİM AKADEMİSİ 110. MERKEZİNİ ANTALYA LARA’DA AÇTI!

Gözbebeği turizm beldesi Antalya-Lara’da kalabalık ve geniş katılımla gerçekleşen açılışta, dünyanın her ülkesinde açılmakta olan kurumun yerli ve yabancı Değişim Uzmanları ve Antalya’dan da geniş katılım vardır. Açılışta yapılan nefes, biyoenerji çalışmaları, nefretten özgürleşme, öfkeyi dönüştürme, farkındalığı ve sevgiyi artırma teknikleri ile dünya barışına katkı amaçlandı.

Değişim Uzmanları kurumun amacını; dünyada barışı sağlamak, ülkemize komşu sınırlarda ve tüm gezegenimizde yaşanan kaos ortamına, dünyanın en güçlü Değişim Sanatı teknikleri ile temelden çözüm bulmak olduğunu açıkladılar. Bireyin ve toplumun pozitif yönde gelişimi üzerine Değişim Sanatı eğitimi veren kurumda temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmaları sunuluyor. Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı, Kendini İfade Etme, İletişim, Affetme, Güçlü Olma Sanatı gibi kişinin ihtiyacına uygun pek çok değişim programı var.

“Kendini değiştir, dünyan değişsin; dünyanı değiştir, dünya değişsin” mesajı veren Değişim Uzmanları, ülkemizde ve yurtdışında gönüllü, halka açık organizasyonlar da düzenliyorlar. “Dünya Değişim Akademisi kurumunda Değişim Uzmanlığı sertifika programı da uygulanmakta, dileyen herkes programa başvurabilir.” bilgisini de ilettiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber